5 blogov, ki jih enostavno moraš obiskati!

7. 6. 2014
5 blogov, ki jih enostavno moraš obiskati!

Fotografije, ki jemljejo dih in samosvoj modni slog "deklet s sosednje ulice"... Modni blogi so v zadnjih nekaj letih preplavili svetovni splet in popolnoma preoblikovali pomen uličnega stila. 

Kraljestvo po imenu "Internet" nam svoja vrata vsakodnevno gostoljubno odpira z vsakim našim dodatnim klikom. V vsej tej poplavi najrazličnejših lahko dostopnih podatkov pa je vedno težje najti zares uporabne in navdihujoče vsebine. S tem razlogom vam predstavljam 5 spletnih blogov, ki jih v iskanju inspiracije vedno  znova z veseljem obiščem.

1. Blog Kertiii

Vsestransko nadarjena umetnica po imenu Kerti me navdušuje s čarobnimi fotografijami, čudovitimi ilustracijami in zasanjanim modnim slogom. Na kratko: prava spletna pravljica!

kertiii-style-fashion-blog

kertiii-fashion-style

kertiii-blog-best

2. Blog I SPY DIY

Spletno mesto, ki je raj za vse ljubitelje najrazličnejših "do-it-yourself" projektov. Odlične ideje, ki se skozi posamezne objave iz teorije spremenijo v prakso. 

diy-blog

3. Blog They all hate us

Pravi naslov za spremljanje aktualnih modnih trendov in sanjarjenje z odprtimi očmi.

blog-fashion

ketemoss

5. Blog WishWishWish

Avtorica bloga v svoj objektiv več kot uspešno lovi najlepše predele Londona, vintage kose in vse najmanjše a hkrati najlepše detajle vsakdanjega življenja. 

5. Humans of New York

Blog, ki navduši z najrazličnejšimi zgodbami prebivalcev mesta, ki nikoli ne spi. Vsak obraz za seboj nosi svojo lekcijo in svoje sanje.

humansofnewyork

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord