Poišči svojo inspiracijo - Couture Stories

Kje najdeš svojo inspiracijo? Kje izbrskaš najnovejše trende iz sveta mode in kje ideje za dekoracijo svojega doma? Z željo združiti vse kar je lepo in kar nas motivira na enem mestu, je nastal najnovejši projekt v obliki inspirativnega bloga - Couture Stories.

Inspiracija za vsak dan gary pepper girl
15. 10. 2014

Dolgo se je v meni kuhalo, premlevalo in brskalo po raznoraznih inspiracijah. Ideja o lastni spletni reviji, kjer bi lahko združila svoji dve ljubezni - ljubezen do vsega lepega in ljubezen do pisanja - je bila prisotna že zadnjih nekaj let, vse je bilo le vprašanje realizacije. Dokler se tudi zares ni nekaj premaknilo in sicer in tistega "želim si" do "naredila bom". In tako se je skuhala nova spletna stran.

Couture Stories je blog, kjer najdeš dnevno dozo inspiracije iz sveta mode, oblikovanja, potovanj in življenja nasploh. Je virtualni prostor, kjer se srečujejo čudovita fotografija in genialne ideje za lepši vsakdan. Avtorji iz Evrope in blogerji širom sveta prispevajo navdihujoče zgodbe, najlepše kotičke sveta, zadnje modne trende, brskajo za zanimivimi restavracijami, hoteli in kavarnami, se pogovarjajo z inspirativnimi osebami in delijo nasvete za "couture" življenje. Kot urednica in vodja projekta Couture Stories z navdušenjem delim tudi svoje znanje ter ideje, ki sem jin nabirala s "Hud job" pripravništvom.

Blog smo zasnovali kot vodič za življenski slog po meri mladega človeka, ki ga zanima tisoč različnih stvari, hkrati pa mu je pomebno le eno - da je vsak njegov dan nekaj posebnega. In kaj bo ta dan naredilo še bolj čudovit od prejšnjega? Preberi na blogu!

web: couturestories.com
facebook: www.facebook.com/couturestories
instagram: @couturestories
pinterest: http://www.pinterest.com/couturestories