Klapa z naslovnice

24. 6. 2014
Huda naslovnica (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Izberi pet naključnih mladih, polnih ambicij in delavne energije, vrži v mikser skupaj s top mediji našega področja in kaj dobiš? Nasmejano naslovnico revije Lisa, ki je le ena izmed mnogih prijetnih presenečenj s katero smo se srečali "Hud job" pripravniki.

Trije meseci so minili z nadnaravno hitrostjo in čeprav so bili polni najrazličnejših izzivov - od začetne panike na Fashion Week-u do nedeljskih roadtripov s Capturjem - si pripravniki želimo še več, še dlje. Nihče od nas se namreč ne bi pritoževal, če bi "Hud job" postal naš "tapravi job".

Maja Kovač - urednica družbenih medijev
"Hud job mi je ponudil odličen vplogled v delovanje založniške hiše in me v praksi soočilo z najrazličnejšimi izzivi. Ne dvomim, da nam bodo izkušnje, pridobljene skozi pripravništvo, pomagale tudi v prihodnosti."

Gregor Aš - grafični oblikovalec 
"Verjamem, da bomo prav vsi to naslovnico postavili v okvir in jo s ponosom obesili na steno ter nas bo z vsakim pogledom nanjo vrnilo v tri nepozabne mesece pripravništva, na tri mesece neverjetnih izkušenj in izzivov, ki jih ne bi zamenjal za nič na svetu."

Katja Kozlevčar - spletna urednica in novinarka
"S projektom sem pridobila ogromno novega znanja in širine, predvsem pa sem v svoj življenjepis dodala svetovno prepoznavne medije, kar je za vsakega novinarja velik dosežek."

Kaja Milanič - novinarka
"Sem srečnica, kateri se vrata v uredništvu najbolj sočnih revij pri nas odpirajo na široko, in najbolj glasen člen hude petčlanske družinice. "

Helena Milost - fotografinja
"Hud job je izkušnja z veliko začetnico. Izkušnja, kjer sem se lahko izpopolnila in preizkusila v različnih vrstah fotografije, pozirala za naslovnico in poleg vsega doživela še kar nekaj objav svojih fotografij v revijah."

Več pa v 26. številki revije Lisa

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja