Rojstnodnevno darilo na naslovki

5. 6. 2014

Dobro jutro! In res je dobro. Dan, na katerega si lahko privoščiš torto za zajtrk in celo debelo uro za listanje med stranmi novega Cosma je pač nekaj posebnega ... in če prav pomislim, je poseben že cel teden. Začelo se je tako ...

Praznovanje 25. rojstnega dne je praznik. Ne le zaradi okrogle polovice, ampak zaradi izkušenj, ki se okrog tega prelomnega datuma zgostijo. Najprej me je fant presenetil z izredno velikim (in izredno težkim) lončarskim vretenom, ki sem si ga želela od vedno. Čeprav mi ga še ni uspelo zagnati, in nanj izdelati kakšno skodelico ali dve (vsi ki me poznate prosim izpraznite omare in se pripravite na evolucijo skodelične mode, vaze lahko še malce počakajo), je sproščanje v filmskem slogu rezervirano za prihajajoči vikend.

cosmopolitan, slikanje, kaja milanič, hudjob

Potem je prišel torek. Moj rojstni dan. In dan, ki je bil v koledarju obkrožen s pripisom slikanje. Darilo za rojstni dan, v velikem slogu. Darilo, ki me je postavilo na naslovnico revije ... ne povem katere :) Zdelo se je skoraj nerealno, medtem, ko smo se z ostalimi pripravniki kobacali pred objektivom fotografa Primoža in potem, ko sem za portretno fotografijo od veselja skakala po Tivoliju.

cosmopolitan, slikanje, kaja milanič, helena milsot

kaja milanič, cosmopolitan, pripravništvo, hudjob

cosmopolitan, kaja milanič, hudjob

Potem, ko sem si iz Ljubljane vračala v Novo Gorico so mi misli zatavale kakšno leto nazaj ... ko si nič od tega, kar imam zdaj nisem utegnila niti predstavljati. Ustvarjalnih paketkov Petite deco, njegovih šestnajst prodajalnic, ustvarjalnih delavnic v okviru Male šole ustvarjanja, novega stanovanja, super pripravništva, Cosmo bloga ... say what?!?

Predvsem pa si nisem predstavljala tako lepega sprejema, ki me je pričakal doma ... z izstreljevalcem konfetov, rozastim havajskim krilom za slavljenko, baloni in girlandami, predvsem pa najbolj slastno torto sveta, ki sem jo delila z najbolj iskrenimi prijatelji sveta. Hvala miljard. 

cosmopolitan, kaja milanič, hudjob

Jaz, torta in moj Olaf <3

Mojim izzivom lahko sledite na:

Instagramu

Facebooku

Osebnem blogu

Ostalih prispevkih mojega HUDGEGA pripravništva

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"