Razglednice Cosmu: s Tesla Model S po Santa Monici

23. 7. 2014

Dragi Cosmo,

vsak dan je poseben, ampak današnji se je pod posebnost podpisal z debelejšo črto kot navadno. Dan, v že tako ali tako prelepi Santa Monici, mi je polepšala čast pohajkovanja z avtomobilom Tesla Model S.

Veš tisti električni avtomobil, o katerem si že toliko slišal? Saj veš, super vozilo v slogu akcijskih junakov? Kakorkoli, danes sem namesto X man-a vanj sedla jaz, in če sem popolnoma iskrena, me je nekaj presenečenj čakalo še predno sem se v njemu utegnila resnično razkomotiti.

tesla, model s, kaja milanič, cosmopolitan, kalifornija, santa monica, new intelligence

"Kako prikuuuuupno" sem zavpila, ko sem v roke prijela ključ avtomobila, ki je pravzaprav njegova mini različica. In potem sem temu hitro dodala še en "waaaaaaaaaw", ko so se v trenutku, ko sem se s ključem približala avtomobilu iz vrat začele vzdigovati kljuke. S takšnimi imenitnostimi me moj Citroen Picasso pač še ni utegnil razvajati. :)

tesla, model s, cosmopolitan, kaja milanič, kalifornija, santa monica

Ja, to je ključ :)

... in ko se enkrat usedeš v vanj, ti avtomobila sploh ni potrebno prižgati. Na desni strani volana tudi po konkretnem iskanju ne najdeš prostora za ključ, prav tako ob njegovem vžigu ne slišiš hruuuuuumenja, kot bi ga od avtomobila takšne sorte pričakovali. Tesla je avtomobilska nindža, ki se, brez da bi za to vedel, za tabo prikrade s super hitrostjo.

tesla, model s, kaja milanič, cosmopolitan, kalifornija, santa monika

Boštjan, lastnik agencije New Intelligence, ki je poskrbel, da se je tale poseben dan v Santa Monici tudi zgodil, se je mojim odkritjem nasmejal iz srca. Kakorkoli ... moja naslednja ugotovitev je bila, da sta v avtomobilu pravzaprav samo dva resnična gumba. Eden za vse štiri in drugi, ki služi odpiranju predala na armaturni plošči pred sovoznikovim sedežem. Za vse ostalo je tu (podobno kot Mastercard) ogromen i-Pad.

tesla, model s, cosmopolitan, kaja milanič, kalifornija, sanata monica

Jaz, nindža Tesla in Boštjan

Okej, potem je tukaj še najboljši del. Špela najbolje ve, da skozi strešno okno pomolim glavo z vsaj takšnim veseljem, kot moj Olaf (beli višavski terier) med najinimi poletnimi vožnjami. To je pač my thing. Ugotovila sem, da se odprtina steklene strehe odpre ravno toliko, da vanjo uspem skobacati sebe in svojo radovedno rit.

kaja milanič, tesla, model s, cosmopolitan, kalifornija, santa monica

tesla s, kaja milanič, cosmopolitan, kalifornija, santa monica, new intelligence

#happykid

Sem pač dekle, katere znanje o avtomobilih ne seže dlje od odtenka barve karoserije (to besedo poznam samo zato, ker sem morala poskrbeti za njeno popravilo po tem, ko sem mojega Picassota predstavila avtomobilu pred seboj). Ne glede na to koliko vem in koliko ne ... ta avto mi je všeč :) 

tesla, model s, kaja milanič, cosmopolitan, kalifornija, new intelligence

kaja milanič, cosmopolitan, tesla, model s, kalifornija, santa monica

Kdo ve, kaj prinese jutri ... :)

Do takrat, poljupčke, objemčke!

Kaja

Pokrovitelj mojega raziskovanja Los Angelesa je agencija New Intelligence

Mojim izzivom lahko sledite na:

Instagramu

Facebooku

Osebnem blogu

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"