Razglednica Cosmu: predavanja in hud profesor

18. 7. 2014

Dragi Cosmo,

morda je krivo vreme, ali druga stran sveta ... nikdar se mi namreč še ni pripetilo, da bi na kakršnakoli predavanja hodila z veseljem. Tu je, kakorkoli, drugače. 

Ne vem kaj je huje. Dejstvo, da se tu prostovoljno zbujam še pred šesto zjutraj, ali to, da mi predavanja angleške slovnice minejo hitreje, kot se utegnem zdolgočasiti. Presojo o vrednosti greha, ki se začne s predavanji sredi poletja prepustim tebi ... sebi pa namenim še kakšno dodatno uro pogovorne Angleščine, z najbolj hudim profesorjem kar sem jih kdajkoli videla. Klišejsko, vem. 

cosmopolitan, ucla, kaja milanič, hudjob

Jaz in moj par pri urah angleške slovnice - Tajvanka Cindy

kaja milanič, cosmopolitan, hudjob

Veliko sem razmišljala, kako bi z besedami in slikami povzela imenitnost vzdušja, ki je v zraku. Dogodki, raznolikost študentov, razkošje arhitekture in notranjosti stavb, v katerih imamo predavanja so lahko stvar večurnih diskusij in mnogoterih scrollov po tej strani navzdol ... In ker ti, dragi Cosmo, resnično ne verjamem, da bi želel z mano prebiti večer ob navdušenem razlaganju o vsakem detajlu, ki ga tu opazim, te v videu povabim na kratek sprehod na moja predavanja na UCLA.

Dobrodošel!

P.S. Našel si me ravno na poti v posteljo ... zjutraj me namreč čaka prvi test angleške slovnice.

Tvoja,

K

Pokrovitelj mojega obiska UCLA je agencija New Intelligence

Mojim izzivom lahko sledite na

Instagramu

Facebooku

Osebnem blogu deklica.si

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord