Razglednica Cosmu: predavanja in hud profesor

Dragi Cosmo,

morda je krivo vreme, ali druga stran sveta ... nikdar se mi namreč še ni pripetilo, da bi na kakršnakoli predavanja hodila z veseljem. Tu je, kakorkoli, drugače. 

18. 7. 2014

Ne vem kaj je huje. Dejstvo, da se tu prostovoljno zbujam še pred šesto zjutraj, ali to, da mi predavanja angleške slovnice minejo hitreje, kot se utegnem zdolgočasiti. Presojo o vrednosti greha, ki se začne s predavanji sredi poletja prepustim tebi ... sebi pa namenim še kakšno dodatno uro pogovorne Angleščine, z najbolj hudim profesorjem kar sem jih kdajkoli videla. Klišejsko, vem. 

cosmopolitan, ucla, kaja milanič, hudjob

Jaz in moj par pri urah angleške slovnice - Tajvanka Cindy

kaja milanič, cosmopolitan, hudjob

Veliko sem razmišljala, kako bi z besedami in slikami povzela imenitnost vzdušja, ki je v zraku. Dogodki, raznolikost študentov, razkošje arhitekture in notranjosti stavb, v katerih imamo predavanja so lahko stvar večurnih diskusij in mnogoterih scrollov po tej strani navzdol ... In ker ti, dragi Cosmo, resnično ne verjamem, da bi želel z mano prebiti večer ob navdušenem razlaganju o vsakem detajlu, ki ga tu opazim, te v videu povabim na kratek sprehod na moja predavanja na UCLA.

Dobrodošel!

P.S. Našel si me ravno na poti v posteljo ... zjutraj me namreč čaka prvi test angleške slovnice.

Tvoja,

K

Pokrovitelj mojega obiska UCLA je agencija New Intelligence

Mojim izzivom lahko sledite na

Instagramu

Facebooku

Osebnem blogu deklica.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri