Razglednice Cosmu: shop until you drop

Dragi Cosmo,

umiram. Prodajam letalsko karto proti domu, v zameno za petnajst minutno masažo stopal. Resno! Predno se z vsemi štirimi vržem (aka splezam, ker spim na pogradu) na posteljo, ti na kratko povem današnjo zgodbo ...

17. 7. 2014

... zajtrk, predavanja, hitro kosilo in ... Š Š Š Š Š O P I N G! Din din din! Saj ne, da si ne privoščim, ampak danes sem si z vsem srcem in dušo. In to nekaj posebnega ... iz Tiffany-ja. Izdelke si v njihovih trgovinicah po celi Ameriki ogledujem vse odkar vem zase. In čeprav moja denarnica ne poka od veselja (res, tudi Paris Hilton včasih (ampak samo včasih!) ostane na suhem)), sem njeno navdušenje prevzela kar jaz.

cosmopolitan, kaja milanič, tiffany

Darilo zame

In ker vse to resnično ni bilo dovolj, sem kot izredno vestna Cosmo bejba svojo radovednost morala prelakirati še s hitrim postankom v Victoria's Secret, Armani Exchange, Gapu in resnično prelepi trgovinici Hollister, za katero sem (naj me strela udari) slišala prvič.

cosmopolitan, hollister, kaja milanič, hudjob

Domiselnost iz trgovinice Hollister #dibs

cosmopolitan, kaja milanič, hud job

Francozinja Lisa pred najbolj oblegano trgovinico v kampusu. UCLA prodajalnica z oblačili, hrano, knjigami, ... in celo kopico vsega drugega

Potem je tu še raj za ljubitelje ličenja Mac, Forever 21 iz katerega resnično ne moreš brez da si ne bi česa privoščil in Top Shop, iz katerega sem privlekla darilo za prijateljico Špelo (ne Špela, ne povem) ...

Obisk Abercrombie and Fitch je seveda zgodba zase, kar še posebej velja za francozinjo Marie iz sobe preko hodnika, ki me je danes že drugi dan zbudila z moško dišavo, ki si jo je tam kupila.

cosmopolitan, kaja milanič, hudjob, ucla

Francozinja Marie, jaz in Brazilka Aline v vročici današnjega nakupovanja

Jaz sem iz nje odkorakala z zmagoslavnim nakupom ... krilom z zlatimi pikami, ki mi je bilo z 90% popustom preprosto usojeno. Zanj sem namreč odštela .... tadadadadam skromnih osem dolarjev.

kaja milanič, cosmopolitan, hudjob, ucla

Veselje tega jutra ... z obvezno majico UCLA in najprikupnejšim krilom na planetu <3

Voila, c'est ca,

tvoja, Kaja

Pokrovitelj mojega potovanja na UCLA je agencija New Intelligence

Mojim izzivom lahko sledite na:

Instagramu

Facebooku

Osebnem blogu deklica.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri