Elle zvezda? Oh hvala!

18. 5. 2014

Kot novinarka delam že peto leto. V tem času, se rubrika mojega članka še nikdar ni končala z zvezda ... tokrat, piše drugače.

Kje naj začnem? V sanjah, ki sem jih tako rada pletla okrog Elle? ... sanje so postale resničnost, ko sem na trgovinskih policah videla novo, junijsko izdajo meni najljubše modne revije, z mojim prispevkom na naslovnici.

elle, junij, naslovnica, angelina jolie, cosmopolitan, hudjob, kaja milanič

Ko sem prispevek o Angelini Jolie dobila v obdelavo nisem vedela, da gre za prispevek takšne sorte ... tiste, ki pristane na naslovnici, na sporedu programa E! news, v rubriki Elle zvezda ... ker si pravzaprav nikdar ne bi utegnila predstavljati, da bi (samo) pripravnici zaupali tolikšno nalogo ... 

Elle Slovenija, Angelina Jolie, Hud job, Cosmopolitan, pripravništvo, kaja milanič

elle slovenija, angelina jolie, junij, kaja milanič, cosmopolitan, blog, pripravništvo, hud job

Potem, ko sem se kakšen teden smukala okrog trafik, ker me je neskončno zanimalo, ali so moje besede pristale v enakem vrstnem redu, ter ali je naslov, ki sem ga postavila prispevku dobil krila, sem v četrtek končno dobila svoj odgovor ... (nemoremverjet) vse je bilo na svoje mestu. 

Na dan, ko smo Hudi pripravniki štiri prijateljice peljali na pomladno preobrazbo, sem jaz svojo doživljala v svojem svetu ... z Elle v roki, ker se naslovnice, svojega prispevka in svojega podpisa pod njim preprosto nisem mogla nagledati. V resnici, se ga tudi danes še nisem, ... mogoče se ga nikdar ne bom :) V veliko čast si namreč štejem, da sem prispevek, ki je istočasno izšel v 42 Elle po celem svetu, prav jaz pripravila za Slovenijo. Ne vem koliko je na mestu primerjati, vendar se počutim prav tako, kot bi svojo državo zastopala na Evroviziji, ali na kakšnem velikem športnem tekmovanju ... solzica.

kaja milanič, elle, junij, angelina jolie, cosmopolitan, pripravništvo, hudjob

Do Angeline Jolie vse od tedaj gojim posebne občutke ... ni le dama, ki me je preprosto navdahnila z vrsticami svojega intervjuja, je tudi oseba, ki me je predstavila delu z glavno urednico Elle, Barbaro in spoznala s samozavestjo rubrike, kateri se v juniju posveča največ pozornosti.

#veseladonebes

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"