Nagradno: Moj prvi Cosmo!

Nagradno rubriko na Cosmo Desetki smo odprli z nagradnim izzivom, s katerim bomo z dotično novico s polletnimi naročninami na revijo Cosmopolitan osrečili kar tri izmed sicer številnih sodelujočih uporabnic in uporabnikov.

10. 8. 2011

V nagradnem izzivu smo te pozvali, da malce pobrskaš po svojih starih spominskih 'fajlih' in se spomniš svoje prve revije Cosmopolitana.l

Kdaj si jo dobila v roke? Je bil tvoj prvi cosmo že slovenska izdaja ali pa si pred tem že prebirala njegove tuje edicije? In ... ali se spomniš kakšnega cosmo nasveta (lahko objavljenega pred desetletjem ali včerajšnjega), ki ti je kakorkoli spremenil življenje na bolje - naj si bo na področju ljubezni, seksa, lepote ali zdravja?

Med vsemi prispelimi prispevki smo izbrali naslednje tri:

  • takole je Cosmu pisala Tanja Lovše:

Dragi Cosmo,

le megleno se spomnim, kdaj sva se prvič srečala, vem pa, da kar 'nekaj drznih nasvetov' nazaj.

No, prvo flirtanje s tabo se je zgodilo že daleč nazaj v osnovni šoli, ko te je sošolka vsak mesec ukradla starejši sestri in te pridno nosila k pouku. Tam si skrivaj krožil med dekleti, in vse smo se hihitale člankom za bolj odrasle bralke in vzdihovale nad slikami lepih deklet, oblačil, ter nasploh nad vsemi 'babjimi' zadevami. Zdel si se mi tako odrasel in kul.

Kasneje, ko sem bila že 'velika punca', sem te tudi sama vzela s trgovinske police in te prelistala, s fantom sva se odpravljala na morje in zdel si se mi popolna družba za na plažo. Zanimalo me je tudi, kako te bom videla, slavni Cosmo, skozi bolj odrasle oči in očaral si me.

Od takrat se (skoraj) vsak mesec redno srečujeva in zaupal si mi mnogo koristnih nasvetov in skrivnosti, zaradi katerih si mi tako všeč! Ob tebi se vedno sprostim ter vzamem nekaj časa le zase, da pozabim na vsakdanje tegobe in skrbi, ter se prepustim zabavnim temam in navihanim člankom.

Moj fant seveda ve za mojo dolgoletno afero s teboj in te tudi sam kdaj prelista - naskrivaj, ampak sem ga že zalotila! Vem, da očaraš vsakega, dragi Cosmo, tudi 'možati dedci' te radi prelistajo, pa čeprav neradi priznajo! Pravzaprav ti je za mnoge napotke moj fant zelo hvaležen, za 'saj-veš-katere', tako nama ni nikoli dolgčas!

Vem tudi, da nisem tvoje edino dekle, pa saj ti ne zamerim, si pravi osvajalec ženskih src po celem svetu, a jaz ti bom vedno ostala zvesta!

Se kmalu vidiva, te že čakam ob polici z revijami,

tvoja zvesta bralka T

  • razpisala se je tudi Petra Horvat:

Pozdravljeni,

spomnim se občutka, ko sem v Avstriji pred leti v večji trgovski hiši - pri nas še ni bilo tujih revij niti lastne izdaje - prvič zagledala naslovnico ženske biblije.

Prevzela me je (in me še vedno) svežina naslovnice.

Od takrat sem bila vedno pozorna na police bolje založenih trgovin, če kje zasledim meni magnetno revijo. Ker sem bila brez denarja sem seveda revijo prelistala v trgovini in se skušala ne ozirati na grde poglede prodajalk. Ko sem bila prvič upravičena do žepnine, štipendije sem seveda nabavila revijo in zadostila svojemu notranjemu hrepenenju.

Prijateljice so porabile denar za cunjice, sladoled, pijačo in si seveda pridno izposojale mojo revijo, tako da sem jo končno dobila nazaj v precej oguljenem stanju.

Ni mi bilo žal. Tudi zdaj mi ni žal porabiti denar za vašo revijo, čeravno ne kupim vsakokratne izdaje, ji pa dnevno (brez heca) namenim nekaj minut na spletni izdaji.

Všeč mi je, da v reviji prikažete 'high – fashion' in podobne kose lokalnih dobaviteljev mode dostopne takim ženskicam kot sem jaz. Tudi predstavitev svetovne zvezde (tudi domače) se mi zdi fino. Pogrešam pa več dekorja, saj urejenost mora biti na vseh nivojih ne samo v ličilih, modi in prehrani.

Želim vam veliko uspeha,

Petra

  • in, za konec, nas je (skupaj s svojo mamo) razveselila še Ana Lopatič:

Prvi Cosmo !!!

Moja mami ga kupuje redno, jaz pa ga rada prelistam. Komaj čakam zadnji četrtek v mesecu, da ga kupim. Doma jih imamo zelo veliko in nikoli ne gredo na kup za 'stari papir'. Vedno znova najdem kaj zanimivega.

Ostanite takšni kot ste!

Ana

Nagrajujemo!

Vse tri objavljene prispevke bomo v skladu z dano obljubo tudi nagradili.

Tanja, Petra in Ana bodo naslednjega pol leta brezplačno in na dom prejemale revijo Cosmopolitan!

Čestitamo!

Nagrajenke še pozivamo, da se nam javijo na naše elektronsko obvestilo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri