Prhljaj

Za dušo in telo.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

so šamponi z vsemi kemikalijami bolj agresivni kot pa naravna limon :)
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Jst priporočam VICHYjev šampon proti prhljaju (majo za mastno in za suho lasišče), ker men edin to pomaga :)
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

uršy napisal/-a:Jst priporočam VICHYjev šampon proti prhljaju (majo za mastno in za suho lasišče), ker men edin to pomaga :)
Se strinjam. Vichy je pomagal tud meni, pa sem probala že vse šampone, ta mi je edini pomagal. Dobi se v lekarni in stane okrog 2000sit. Meni ga je pred morjem sfalilo in ga nisem mela 1 mesec nikjer prilike kupit, pa še vedno nisem mela prhljaja, tak da ga priporočam :)
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

Head & Shoulders Citrus je zakon :gut:
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

uršy napisal/-a:Jst priporočam VICHYjev šampon proti prhljaju (majo za mastno in za suho lasišče), ker men edin to pomaga :)

Meni je tud edin po tem samponu prhljaj izginil, ampak sem pa dobila tako mastne lase, da si morem zdaj vsak drug dan glavo prat, pa ceprav sem mela VICHY za mastno lasisce.
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Jaz pa zdej uporabljam šampon za otreoke od Johnsona in mi je najboljši. Že res,da so lasje hitro mastni, ker je bolj blag, si pa zato vsak dan lase umijem in nimam prhljaja odkar ga uporabljam.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst vem, da Vichyjev šampon prot prhljaju ful pomaga...kup se ga u lekarni, stane neki čez 2000, ampak res je dober...moji sestrični je takoj pomagu.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Yazmeen napisal/-a:Jst vem, da Vichyjev šampon prot prhljaju ful pomaga...kup se ga u lekarni, stane neki čez 2000, ampak res je dober...moji sestrični je takoj pomagu.

Men pa ni bil všeč, škoda mi je dnara zanjga
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

choco.cat napisal/-a:
Se strinjam. Vichy je pomagal tud meni, pa sem probala že vse šampone, ta mi je edini pomagal. Dobi se v lekarni in stane okrog 2000sit. Meni ga je pred morjem sfalilo in ga nisem mela 1 mesec nikjer prilike kupit, pa še vedno nisem mela prhljaja, tak da ga priporočam :)

tudi jaz priporočam Vichyjev šampon proti prhljaju! Je res učinkovit, v primerjavi z raznimi Head&Shouldersi je res pravi čudež :)
*Diamonds are forever*
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

La*Perla napisal/-a:tudi jaz priporočam Vichyjev šampon proti prhljaju! Je res učinkovit, v primerjavi z raznimi Head&Shouldersi je res pravi čudež :)
Se strinjam. Za Head&Shoulders meni sploh ni pomagal, niti noben drug. Raje dam 2000sit za ta Vichyjev šampon pa mam mir in se ne obremenjujem z prhljajem.
cejlon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cejlon »

Hmmm .. Jaz sem šla kar direktno v lekarno, kjer sem dobila od Krke dermatološki šampon proti prhljaju Fitoval ... Po enem tednu umivanja se je rezultat že poznal ... Res priporočam! :)
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Meni povzroča Vichyjev šampon proti izpadanju las tak prhljaj da to ni več res...če mam črne cote sem taka ko snežak...dosti ogabno. Zdaj sem si začela prat z Johnsonom ki mi je ostal od morja, ko sem si vsak dan prala glavo in sem v ta namen kupila blag šampon. Upam da bo pomagalo pa da lasje ne bodo preveč mastni da bi si morala pol vsak dan prat, ker to mi pa tudi ni.
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

Jaz uporabljam fructisovega. Se mi pa ta hudič pojavi zmerj pred menstro :motz: me konkretno spravlja v slabo voljo!!!!!
Pepelka.19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: iz pravljice...

Neprebrana objava Napisal/-a Pepelka.19 »

ribicaX napisal/-a:tud sama mam prhljaj. men pa edino fructisov šampon pomaga. s head&shouldersom ga mam še več. res pa je, da so ti šamponi proti prhljaju dost agresivni, zato jih je treba po določenem času nehat uporabljat, ker je drugače kontra učinek. jst ga uporabljam recimo en mesec, oz. dokler ne izpraznim embalaže, potem pa uporabljam kakšen drug šampon (ne proti prhljaju) npr. za mastne lase,... ko se mi spet pojav prhljaj, grem pa spet nazaj na fructisovga.

jst sm tudi s head&shouldersom probala, v bistvu ga še zdej uporabljam in upam da bo izginu prhljaj.... sam pomojm mors redn uporabljat en šampon, ker menjavanje šamponom povzroča prhljaj. jst sm se zdej odločila, d bom s fruktisom probala, ko bom do konca porabla head&shoulers...
bom še poročala o dogodkih :)

nekaterim pomaga h&s nekterim pa fruktis. recimo mojmu fotri je pomagu h&s, sam morm povedt, d je mel on cele grinte prhljaja, zdej pa ga nima več, ker redno uporablja h&s.
podpis odstranjen zaradi žaljive vsebine
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

em, glede na to, da so za prhljaj krive glive (malasezia furfur) priporočam tistim, k mate z njim težave, da greste v lekarno po šampon z antimikotikom in pač opravite tisto kuro.
...just breathe...
Odgovori