GIANNI GIARDINELLI

Slavni na sto in en način.
Odgovori
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

GIANNI GIARDINELLI

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

mene pa zanima, kaj si mislite o tem fantu...

sicer pri nas ni kaj znan, ampak je igral (za moje pojme) v eni zelo dobri nadaljevanki, ki so jo vrteli letos poleti (in pomladi) na HTRV - La vie devnat nous - Življenje pred nami.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... d=37910745
°tanchyka°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a °tanchyka° »

sexy je. zelo.
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

:eek: Sm mislla da sm sam js bla čis navdušena nad to serijo in nad njim! Men je fuuuuuull dober.. za pojest, res. :) Serijo sm si hotla zloudat že takrat, pa nikjer torrentov. :cry: Tko da sm se trdno odločla, da bom naročila DVDje, pa čeprou iz Francije al wherever pač, ko bojo vn pršli. Neki je blo napovedano za lanski september, pa pol ni blo nč iz tega. Še vedno upam, da bo kmal kej. Skratka - full se mi je vtisnla v spomin ta serija, karakterji, njihove zgodbice, pa tud Stereophonicsi so se večkrat znajdl na moji playlisti. Mi je bil pa tud Barthe dost ušeč, ampak ga seveda ni čez Giannija. :razz: :D
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
boofairy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a boofairy »

to sem tudi jaz lani na spomlad spremljala in mi je bla ta serija zlo simpatična, taka duhovita in lahkotna... pa sploh zlo lušna igralska zasedba :)
drugače pa ja, mi je zlo hud tale gianni :D
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

uf... ful dober zgleda :D
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

Sem gledala nadlajevanko. Je simpaticna za gledat. Samo punce so mi ble bolj cudne (karakterno pa po oblacenju).
*Laura*
Debatorica
Debatorica

meni pa je zdaj ratalo najt to nadaljevanko na e-mulu, samo iščem še eno stran, kjer bi našla podnapise... vsaj v franciščini, če nič drugega. sploh ne morem nič gledat brez podnapisov na računalniku, ker me moti, če so zvočniki preveč naglas...
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Laura22081987 napisal/-a:meni pa je zdaj ratalo najt to nadaljevanko na e-mulu, samo iščem še eno stran, kjer bi našla podnapise... vsaj v franciščini, če nič drugega. sploh ne morem nič gledat brez podnapisov na računalniku, ker me moti, če so zvočniki preveč naglas...

Pa si našla vse dele al samo ene par? Če najdeš kje podnapise, pliiiiiiis sporoči! :) Po možnosti angleške, hehe.. :oops: Če pa ne, se bom pa francoščino mal učila, škodt ne more. :)
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
*Laura*
Debatorica
Debatorica

vseh 52 delov sem našla. samo na e-mule sem vpisala La vie devant nous.
no če pa tebi rata najt podnapise, pa tudi prosim sporoči:-)
*Laura*
Debatorica
Debatorica

prosim, če bo katera na netu našla kake slikice od tega fanta: Guillaume Delorme (Barth v La vie devant nous), naj mi lepo prosim napiše tu internetni naslov.
hvala!
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rio

Neprebrana objava Napisal/-a Lane »

Še kar zgleda!
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

OMB oba sta tako božansko lepa- Gianni Giardanelli in Guillaume Delorme.. Obožujem ju.. Obožujem tud La vie devant nous :love:
Worship me or walk away.
Odgovori