IQ test
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
www.mensa.si
Tega je naredila tudi Iris Mulej, baje zelo zelo dobro. Glih zato sem malo skeptična glede vsega. Za moje pojme se nekako ne moreta primerjati Godler in Mulej.
Pa nimam nič proti Iris, je prav lepa, samo govoriti pa ne zna.
Tega je naredila tudi Iris Mulej, baje zelo zelo dobro. Glih zato sem malo skeptična glede vsega. Za moje pojme se nekako ne moreta primerjati Godler in Mulej.

Ne netu se dajo najti kakši ok IQ testi. Sicer sem jaz do zdaj našla dobrega samo v angleščini, kar pa ni lih najboljše, če ne govoriš tekoče ang...
Sem pa za foro enkrat 'delala' naloge za IQ 180 in več, pa nisem nič vedla..
Tak da vsaj vem da moj IQ ne presega 180.
Ewo to je en primer testa: http://web.tickle.com/tests/uiq/authori ... ex-pop.jsp
Sem pa za foro enkrat 'delala' naloge za IQ 180 in več, pa nisem nič vedla..

Ewo to je en primer testa: http://web.tickle.com/tests/uiq/authori ... ex-pop.jsp
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
- Cosmopolitanka
Bluestocking napisal/-a:www.mensa.si
Jaz tut nimam nič proti njej, sam sem dobila informacijo iz enega vira, da naj res ne bi bla ne vem kok brihtna.
Mal čudno je, da ne zna stavka skup spravit, pa ful pametna je. Kje si pa še to vidla

Jaz nevem kateri IQ test je ona reševala, ampak dejstgvo je da nemore bit nevem kako pametna. V enem intervjuju so jo vprašali koliko je 50 x 0,5 in je rekla da neve na pametApplebitecc napisal/-a:Bluestocking napisal/-a:www.mensa.si
Jaz tut nimam nič proti njej, sam sem dobila informacijo iz enega vira, da naj res ne bi bla ne vem kok brihtna.
Mal čudno je, da ne zna stavka skup spravit, pa ful pametna je. Kje si pa še to vidla

I laugh at gilded butterflies.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
choco.cat napisal/-a:Jaz nevem kateri IQ test je ona reševala, ampak dejstgvo je da nemore bit nevem kako pametna. V enem intervjuju so jo vprašali koliko je 50 x 0,5 in je rekla da neve na pametApplebitecc napisal/-a:Bluestocking napisal/-a:www.mensa.si
Tega se tud jz spomnim in res ..

Tole bi moral znat vsak, ki je nardil OSNOVNO šolo.
Tiavanna napisal/-a:Hm...tle je pa ena zanimiva reč. Iris Mulej je teste opravila (kao) nadpovprečno dobro, rezultati testov pa so zaupni in jih poznata samo psiholog in tisti, ki test opravlja? Se pravi je ona pač rekla, da je sturala teste? Kul.
Pol mam tut jaz lahko IQ 180.
Se mi zdi, da so delal neko preverjanje missic, kao če greta lepota pa pamet skupi .. Pa predvidevam, da so podpisale, da lahko rezultate vidjo tut tisti, ki so jih našuntal, da se grejo zato testirat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
choco.cat napisal/-a:Jaz nevem kateri IQ test je ona reševala, ampak dejstgvo je da nemore bit nevem kako pametna. V enem intervjuju so jo vprašali koliko je 50 x 0,5 in je rekla da neve na pamet

-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
LovelyM napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Jaz nevem kateri IQ test je ona reševala, ampak dejstgvo je da nemore bit nevem kako pametna. V enem intervjuju so jo vprašali koliko je 50 x 0,5 in je rekla da neve na pamet
BTW v IQ testu ni matematike... Če imaš ti IQ 200 in te matematika ne zanima pač ne veš niti kolk je 1 x 1. IQ je samo pokazalo koliko si ti sposoben dosežt in se naučit in ne kolk si se napiflu v šoli.

I laugh at gilded butterflies.