IQ test

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
JUDY
Sramežljivka
Sramežljivka

IQ test

Neprebrana objava Napisal/-a JUDY »

Hej! Mene pa zanima če ve kdo od vs kam se greš lohk pisat ta iq test ???K sm po netu brskala pa so povsod same fore!!! No če kdo kej ve nj mi plis pove!!! :D čao
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

www.mensa.si

Tega je naredila tudi Iris Mulej, baje zelo zelo dobro. Glih zato sem malo skeptična glede vsega. Za moje pojme se nekako ne moreta primerjati Godler in Mulej.

Pa nimam nič proti Iris, je prav lepa, samo govoriti pa ne zna. :?
klarica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klarica »

...
Zadnjič spremenil klarica, dne 11. Jun. 2010 12:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Hm...tle je pa ena zanimiva reč. Iris Mulej je teste opravila (kao) nadpovprečno dobro, rezultati testov pa so zaupni in jih poznata samo psiholog in tisti, ki test opravlja? Se pravi je ona pač rekla, da je sturala teste? Kul. :D
Pol mam tut jaz lahko IQ 180. :P
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Ne netu se dajo najti kakši ok IQ testi. Sicer sem jaz do zdaj našla dobrega samo v angleščini, kar pa ni lih najboljše, če ne govoriš tekoče ang...

Sem pa za foro enkrat 'delala' naloge za IQ 180 in več, pa nisem nič vedla.. :) Tak da vsaj vem da moj IQ ne presega 180. :razz:

Ewo to je en primer testa: http://web.tickle.com/tests/uiq/authori ... ex-pop.jsp
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Bluestocking napisal/-a:www.mensa.si

Tega je naredila tudi Iris Mulej, baje zelo zelo dobro. Glih zato sem malo skeptična glede vsega. Za moje pojme se nekako ne moreta primerjati Godler in Mulej.

Pa nimam nič proti Iris, je prav lepa, samo govoriti pa ne zna.

Jaz tut nimam nič proti njej, sam sem dobila informacijo iz enega vira, da naj res ne bi bla ne vem kok brihtna.
Mal čudno je, da ne zna stavka skup spravit, pa ful pametna je. Kje si pa še to vidla :?:
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Applebitecc napisal/-a:

Jaz tut nimam nič proti njej, sam sem dobila informacijo iz enega vira, da naj res ne bi bla ne vem kok brihtna.
Mal čudno je, da ne zna stavka skup spravit, pa ful pametna je. Kje si pa še to vidla :?:
Jaz nevem kateri IQ test je ona reševala, ampak dejstgvo je da nemore bit nevem kako pametna. V enem intervjuju so jo vprašali koliko je 50 x 0,5 in je rekla da neve na pamet :wall:
I laugh at gilded butterflies.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Ja, sam po drugi strani pa IQ ne pomeni, da si ti avtomatično pameten, bolj to, da imaš ti odlične predispozicije za postat pameten. :D Po mojem mnenju je razgledanost veliiiiiko bolj pomembna kot IQ...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^Sej vem, ampak vseeno :D Pol naj vsaj ne dela idiota iz vsebe na vsakem usranem intervjuju.

Glede razgledanosti pa se takoj strinjam. Se mi zdi ful pomembna in zelo spoštujem tiste, ki so izredno splošno razgledani.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

choco.cat napisal/-a:
Applebitecc napisal/-a:

Jaz nevem kateri IQ test je ona reševala, ampak dejstgvo je da nemore bit nevem kako pametna. V enem intervjuju so jo vprašali koliko je 50 x 0,5 in je rekla da neve na pamet :wall:

Tega se tud jz spomnim in res .. :roll:
Tole bi moral znat vsak, ki je nardil OSNOVNO šolo.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Tiavanna napisal/-a:Hm...tle je pa ena zanimiva reč. Iris Mulej je teste opravila (kao) nadpovprečno dobro, rezultati testov pa so zaupni in jih poznata samo psiholog in tisti, ki test opravlja? Se pravi je ona pač rekla, da je sturala teste? Kul. :D
Pol mam tut jaz lahko IQ 180. :P

Se mi zdi, da so delal neko preverjanje missic, kao če greta lepota pa pamet skupi .. Pa predvidevam, da so podpisale, da lahko rezultate vidjo tut tisti, ki so jih našuntal, da se grejo zato testirat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

choco.cat napisal/-a:Jaz nevem kateri IQ test je ona reševala, ampak dejstgvo je da nemore bit nevem kako pametna. V enem intervjuju so jo vprašali koliko je 50 x 0,5 in je rekla da neve na pamet :wall:

:roll: BTW v IQ testu ni matematike... Če imaš ti IQ 200 in te matematika ne zanima pač ne veš niti kolk je 1 x 1. IQ je samo pokazalo koliko si ti sposoben dosežt in se naučit in ne kolk si se napiflu v šoli.
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

Ne vem, če res ni nič povezano z matematiko. Tudi jaz sem že reševala te teste in si moral velikokrat nastaviti matematično enačbo pri nalogah tipa: kdaj se bosta dva avta srečala, koliko je star Tone,...

Ni pa kosinusov...to je pa res.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

LovelyM napisal/-a:
choco.cat napisal/-a:Jaz nevem kateri IQ test je ona reševala, ampak dejstgvo je da nemore bit nevem kako pametna. V enem intervjuju so jo vprašali koliko je 50 x 0,5 in je rekla da neve na pamet :wall:

:roll: BTW v IQ testu ni matematike... Če imaš ti IQ 200 in te matematika ne zanima pač ne veš niti kolk je 1 x 1. IQ je samo pokazalo koliko si ti sposoben dosežt in se naučit in ne kolk si se napiflu v šoli.
:roll: BTW 2: Vem, da nima veze z matematiko ampak mislim, da samo idiot neve kolko je 50 x 0,5.
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Tuki mate neki podobnga, kokr naj bi blo v Mensi.
Odgovori