Popolna ljubimka
Knjiga Popolna ljubimka
Evo odločla sem se, da bi si v knjižnici sposodla knjigo 'Popolna ljubimka' ampak, ker so očitno vse punce zelo zagrable za to vabo jih (vsaj v Lj. ) trenutno ni. Zato me zanima, če slučajno katera ve v katerih knjigarnah se knjiga prodaja in kaka je približna cena ter, čer je knjiga res vredna nakupa?
Hvala!
Hvala!
Re: Kje?
katrin21 napisal/-a:Evo odločla sem se, da bi si v knjižnici sposodla knjigo 'Popolna ljubimka' ampak, ker so očitno vse punce zelo zagrable za to vabo jih (vsaj v Lj. ) trenutno ni. Zato me zanima, če slučajno katera ve v katerih knjigarnah se knjiga prodaja in kaka je približna cena ter, čer je knjiga res vredna nakupa?
Hvala!
Pojdi na internet cobiss stran, tam ti izpiše bazo knjig po knjižnicah.
Jaz sem našla še to knjigo prosto, tudi v lj knjižnicah.
npr. v
Knjižnica Jožeta Mazovca, Ljubljana
Knjižnica Šiška, Ljubljana
Knjižnica Otona Župančiča, Ljubljana
lp
Popolna ljubimka
Js odpiram to temo, k ste se pogovarjale v eni drugi temi.
Sicer knjige nimam, bi pa rada slišala(in probala kej novega), tko da, let's go...

Sicer knjige nimam, bi pa rada slišala(in probala kej novega), tko da, let's go...

-
- Cosmopolitanka
Jaz sem tudi knjigo prebrala, ampak se nič novega ne naučiš tam. Pač popolna ljubimka je tista, ki zna zadovoljiti potrebe svojega moškega. Od čustvenih do seksualnih. Vsak moški ima pa drugačne želje. Eni so radi zgoraj, drugi spodaj.. Nekateri imajo radi v postelji različne pripomočke, drugi pač prisegajo na misionarski položaj...
Biti popolna ljubimka se pa naučiš na podlagi pogovorov (pa čeprav nekateri ne želijo govorit o seksu), izkušenj in poznavanju partnerja!
Biti popolna ljubimka se pa naučiš na podlagi pogovorov (pa čeprav nekateri ne želijo govorit o seksu), izkušenj in poznavanju partnerja!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...