1. Kupit darila za rojstni dan (dvema koligicam,kolegu, atu ) 2. Naučit se za izpit 3. Se končno zmenit z kolegico za kavo. 4. Obiskat razprodaje, ker mi včeri ni uspelo.
Ne pozabi, da se zemlja veseli dotika tvojih nog in da veter hrepeni, da bi se igral s tvojimi lasmi. Kahlil Gibran
Mahagonij napisal/-a:To ni namen foruma. Mas zato posebne programe al si pa na koledar pisi.
pa naj administratorka zapre temo če to ni to...
pa lahk bi vsaj enkrat sodeloval ne pa da sam kritiziraš skos...
Mahagonij ma prov, pol najbolš da se še odpre tema, kokrat je šu kdo scat pa srat učeri pa kok časa je na skretu sedeu, kok papirja je porabu za brisanje riti, a je mogu uporabt dišavo zarad smrada... Pa ti LoLLypoop -> k prevedem se samo smejem najedaš mal s temi smajliji =))
Mahagonij napisal/-a:To ni namen foruma. Mas zato posebne programe al si pa na koledar pisi.
pa naj administratorka zapre temo če to ni to...
pa lahk bi vsaj enkrat sodeloval ne pa da sam kritiziraš skos...
Mahagonij ma prov, pol najbolš da se še odpre tema, kokrat je šu kdo scat pa srat učeri pa kok časa je na skretu sedeu, kok papirja je porabu za brisanje riti, a je mogu uporabt dišavo zarad smrada... Pa ti LoLLypoop -> k prevedem se samo smejem najedaš mal s temi smajliji =))
- kupt darilo za mami in teto, k sta dvojčici in bosta meli kmal roj. dan
- it plavat (da mal premigam telo )
- zvedt, kaj bo z nama
- sobo spet pospravt
- narest izpit v pondelk (kar močno dvomim, da ga bom, ker še nč ne znam, ampak bom saj tle optimistka)
- čim manj poslušat žalostne pa mirne komade
Traxie napisal/-a:Men se pa tema sploh ne zdi tok napacna. Sicer pa ce ti kej ni vsec je ne brat. Ne vem zakaj se morjo eni ljudje cist v vse vtaknit...
če je tole letelo name, ti povem, da nimam čisto nič proti temi, zaradi mene če je ali pa če ni. i dont give a damm. berem pa use, tisto kar mi je všeč in tud tisto kar mi ni. če mam ob tem kakšno mnenje, da napišem, če ne sem pa tiho. in ne vtikam se čisto v vse. so eni tle gor še hujši kot jst. samo napisala sem svoje mnenje in z njim skušala povedat da živim življenje iz dneva v dan, ne pa kaj bom jutri počela, kaj drug tedn,..... stres škoduje zdravju. hotla sem samo povedat da sem spontan človek.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...