Bivši?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
cufta
Sramežljivka
Sramežljivka

Bivši?

Neprebrana objava Napisal/-a cufta »

torej... s fantom sma koncala 2.5 mesca nazai... vzroki za to bi naj bili naslednji: moja odlocitev glede sole (izredna smer) .. moja ''premala samozavest'' oz. to, da mi nekater nacrtov ni uspelo izpeljlat...

po tem sma ostala frenda.. par dni nazai sma se znasla na isti zabavi.. in se je napil & sma ga s kolegom spravila domov.. po poti se mi je zacel opravicvat in govorit, da mu je zal ker je koncau.. da me se ma vedno zelo rad.. in ce bi bla spet njegova... vmes sm opazila tudi par solz na njegovmu licu..

naslednji dan me je sprašval kaj vse se je zgodilo, ker je baje imel črno luknjo v spominu.. povedala sm mu za njegove besede,, in mi je odgovoril d nve kaj je govoril.. d mogoce se cuti kj do mene... ampak ce bi blo vse tk kot mi je pijan govoril bi bla skupaj...

zmedena sem pa zj zarad tega, ker ko sma se bila skupaj pa da je biu pijan se mi je vedno cist izpovedal.. in zj nvem.. :? me se ma rad pa to zanika.. ali je mozno da je pod vplivom alkohola le lagal .. kar mi je malo verjetno :(

prosim za vasa mnenja :oops:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Dve možnosti sta:
- da te ima rad, je rekel samo zato, ker je bil pijan, v bistvu mu pa dol visi
- v resnici te ima rad, samo ko je trezen, noče priznat. Zdaj se pa odloči, če hočeš tipa, ki mora biti pijan, da je s tabo.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Pač zdej, ko je trezen ga vpraši, če je kaj resnice v tem, kar ti je takrat povedu! Odgovor ''ne spomnem se'' ni sprejemljiv, zato mu povej vse kar ti je on takrat povedu. Če bo reku, da v resnici nč ne čuti do tebe, ga skensli, ker ne rabiš tipa, ki ti pokaže čustva samo takrat, ko je pijan.
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sherry »

res, nesmeš pozabit razloga zakaj te je pustil. pa še to: ko je bil pijan je verjetno videl vse črno-belo. torej, mogoče mu res ni vseeno za tebe, ampak v tako pijanem stanju da ste ga morali nesti domov, mu verjetno res niso prišli na misel tisti bedni razlogi zaradi katerih te je pustil. pač občutil je tiste primarne občutke, da te ma vseeno rad, ko pa je bil trezen pa je šele s pametjo razmislil zakaj te je pravzaprav pustil. kar se, mimogrede, tudi meni zdi skrajno nelogično da te pusti zarad študija in nekaj neuspelih stvari.
tko da...nevem no, probej it dalje, če bo pa res še kdaj hotel bit s tabo, nej se pa kr fajn potrudi. in če se bo res potrudil, boš vedela da si tega res želi.
cufta
Sramežljivka
Sramežljivka

sm ga prašala, če je kj resnice v tem kar je pijan povedal.. pa mi je odgovoril, da je biu pijan.. d bi se v tistmu trenutku verjetno kar porocil z mano pa take fore.. ampak d je cist mozno d se vedno kj cuti do mene..

drugace ga ze kar dolgo poznam..predn sma postala par sma ze bila kolega... in vem, da ne laze...

pijan tudi ni pogosto.. samo.. heh.. nvem.. ko je bil kdaj pijan mi je vedno povedal use kar ga je tezilo.. itd.. res sm zmedena..

ko sma pa koncala je pa sam reku, da mogoce se kdaj bo kj med nama..
ti razlogi, ki jih je on navedu tut men niso smiselni.. samo.. ka naj.. :cry:
Uporabniški avatar
Ursyna
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: malo tu malo tam

Neprebrana objava Napisal/-a Ursyna »

lej jz ti predlagam da ga čimprej pozabiš, da boš pa res vedla če še kaj čuti do tebe pa se na kakšnih skupnih žurih "oklepaj" (pleši, pogovarjaj, smej se njegovim bednim vicem,) kšnga ful dobrga samskega tipčka (ti boš seveda ful sexy...urejena od glave do nog) in vsake kvatre poglej proti njemu... boš vidla al bo kej ljubosumen al ne...
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sherry »

ja, sj je smotana situacija, ampak tole men že mal diši po igranju se s tabo. sploh da ti reče, da bo mogoče kdaj še kaj med vama. če bi bil fer, tega ne bi rekel, ker te tako nekako pušča v upanju, da še kdaj kej bo in zarad tega ti nemorš it dalje.
tako se enostavno ne dela. če končaš, končaš in nimaš 'pravice' se potem še nekej it. to je bedno.
tip še sam neve kaj bi sam s sabo, pol pa tebe pusti zarad par neuspelih načrtov :roll: ironično...

Bageera ma prov, brcn ga nekam
cufta
Sramežljivka
Sramežljivka

zmeden je .. moje mnenje glede njegovega obnašanja je tudi to, da nima mame.. oz. jo je žal zgubil v tistih letih, ko bi jo najbol potreboval.. on je pa odrašal med 2 starejšima bratoma & z očetom.. :roll:
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Mnja, mislm ok včas pač alkohol res sesuje zid in pridejo neki feelingi ven. Jaz vem k sm bla enkrat ful slabe volje oz. zalostna pac zarad enih stvari ampak tko navzven ful nism kazala in to..nakar smo ga pil in vse super gremo mi v en dokaj znan ljubljanski lokal...in men je v sekundi tko dol padl vse, sam usedla sm se pa me tko prjatlca neki sprasuje men pa sam na jok in sm sam pobrala stvari pa laufala ven in se zjokala da je blo veselje...

Kr se pa tega tvojga tipa tice pa jaz bi ga izprasala-ce ti ni bedno seveda- da nej ti vse razjasn in te razlogi zakaj so sli narazen se tud men zdijo cudni oz. brezvezni.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Zdj eni pravjo d k si pijan govoriš weč ali manj resnico. Pomoje je kr resno mislu...sam d pa to lahko pove sam ko je pod vplivom alkohola je pa mal komično. Jst bi se rajp koga druzga najdla..čeprow sj ze razumem d je to težko..sam nek ponos pa mormo met :) Lp*
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

jst na tvojem mestu ne bi kej preveč upala, da se bo še kej zgodl. V pijanem stanju je imel očitno trenutek "slabosti" in seveda v sebi čuti še vedno nekaj, kar pa ravno ni povod, da bi bila spet skupaj. Razlogi, ki jih je navedel, ko sta končala so pa naravnost smešni. Ne vem no, jst bi šla na tvojem mestu dalje.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

lej navedla si take bedne razloge zakaj sta končala da kr res ni.mislm da te je pustu k študiraš izredno, pa zato k maš premal samozavesti. jst temu rečem samo slabi izgovori in nč več.
ok sj mogoč te ma res še rad sam če te je pustu zarad tko brezveznih razlogov...
dj mal pomisl, a je vredn.a naslednič te bo pa pustu zato, k se neki ne znaš prov zment al pa recmo da nimaš avta, al pa ne vem kva še vse.
ma dj pust tega bedneža
s.j.parker
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a s.j.parker »

Če misliš pijan resno,misliš tudi trezen resno...... Se mi pa zdi da to ni bilo iskreno. Dejstvo pa je da so razlogi smešni,cela situacija je smešna,si ti prepričana da želiš biti tudi ti smešna :wink: ?
Meni se zdi to norčevanje iz tebe.
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Men se tud zdi da se sam igra s tabo. Če ti je po pjanem izlivu čustev povedu da ni tko mislu oz da ne ve kako je to mislu, pol se ne splača več ukvarjat z njim. Čim prej ga pozabi in veselo na lov za novim tipom :D
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Ne vem, jst mislm d je kr resno mislu. Kr vem, tud k sm jst pjana mam izlive čustev in vse naravnost povem. Pa me briga. Sam sama pa najbolj vbeš, kaj je bolj verjetno. :D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Odgovori