Partner in prihodnost, skupna prihodnost

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
muccaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Partner in prihodnost, skupna prihodnost

Neprebrana objava Napisal/-a muccaa »

Zanima me predvsem ali mislite da vam bo lahko fant s katerim hodite v prihodnosti zagotovil brezskrbno zivljenje?? Mislim tako materialno in dusevno...

Nisem materialistka, vendar me zanima ali vidite v njem sposobnega cloveka, ki se bo v zivljenju znasel in poskrbel zase in za vas ali pa v njem vidite cloveka, ki se bo brez muje prepustil usodi??

LP
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Jaz v svojem partnerju definitivno ja. Že od samega začetka. Je moja polovica, me dopolnjuje v sakoraj vseh pogledih. Ujameva se res dobro, veliko se pogovarjava, skoraj vse delava skupaj, če imava čas ga preživiva skupaj, res pa je da sva poročena in je pri naju to malo drugače. Ujela sva se prvi dan, kot da sva si resnično namenjena.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Ja, mislim da bo sposoben. že zaradi tega, ker sam sebi želi omogočiti sposobno življenje in tako posledično s tem, ga seveda želi tudi meni. Glede nato, da pri meni služba pride in gre sva do sedaj še vedno čist dobro shajala. Kakšen mesec bolj, kakšen manj, a še vedno si privoščiva veliko stvari. Oba imava vse, kar si zaželiva.
Sicer nisem materialistka, želim pa streho nad glavo (kar se mi zdi tudi najbolj pomembno od materialnih stvari), stvari za preživetje, spoštovanje, ljubezen in zaupanje.
Sicer pa mora biti to skrb obeh partnerjev ne samo od njega.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Definitivno ja. S kom drugim si niti ne znam predstavljati življenja. :) Je že na splošno takšne sorte, da se znajde v vsaki situaciji, je sposoben, ambiciozen, ima nešteto poznanstev in dolg jezik, ki ti lahko kar fajn pripomorejo. :D Tudi zame je že večkrat reševal kakšne zadeve, vedno se lahko zanesem na njegovo pomoč in oporo. Je res, da v prvi vrsti poskušam sama poskrbeti zase in se ne zanašam preveč na druge, ampak če mi kdo lahko pri čem pomaga, zakaj ne (pri tem ne mislim na materialne stvari). Kar se pa tiče materialnih stvari, pa nočem biti nikoli od nekoga odvisna, ampak hočem imeti svoje prihodke in samostojno razpolaganje z njimi, s tem da pač za skupne stvari gre 50:50. Gre za dva samostojna posameznika, ki se ujemata in dopolnjujeta, znata komunicirati... istočasno pa lahko funkcionirata vsak zase.
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Jaz tud mislim da ja. Itak vem da mi bo vedno znal pomagat, mi stal ob strani. žew zdaj me vedno podpira v vsem, mi svetuje. Da bi pa on skrbel finančno zame pa niti nočem, ker si itak nameravam sama svoj dnar služit.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

v bistvu ne vem, zakaj bi mi fant mogel zagotovit neko materialno razkošje. kar se mene tiče, more bi tak, da zna zase poskrbet. če bo pa zaslužil več al pa mnogo več kot jst, je pa to samo dodaten bonus in ne nekej, kar bi jst pričakovala od njega. in ja, v zdajšnji fant je finančno tega sposoben. kaj pa dejansko bo, pa takaltak ne vemo.

ne vem pa, kaj misliš pod duševno brezskrbno življenje?
...just breathe...
barbye
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Okolica Noga mesta

Neprebrana objava Napisal/-a barbye »

Definitivno! Nisem materialistka, sam že zdaj načrtujeva skupno življenje!
Mogoče se vam zdi da sem premlada, sam s fantom sva skupaj že 3 leta in pol in se imava res rada. Tudi on ni materialist, ampak mi nudi vse kar mi lahko! Tako da komaj čakam da se poročiva in začneva skupno življenje
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Jz mislim, da ni fantova naloga, da nam puncam priskrbijo brezskrbno življenje. Tut me mormo kej prispevat h odnosu. Drugač je pa tut moj fant iznajdliv in zlo odgovoren, tudi kar se denarja tiče. Sem skor 100% , da nama nebo nč manjkal :D
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Oh ..... mene to niti ne skrbi kaj ima on oz. me sploh ne zanima..nimam niti pritirane želje, da bi mi moral on zagotoviti neko prihodnost...sej zato študiram da si jo lahko bom sama....nimam želje biti odvisna od nikogar....zato tudi sedaj,ko živim pri starših...veliko delam na tem da skrbim v vseh pogledih sama zase...denarja mi pa tako ne dajeta že nekaj časa,ker delam :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

mislim da me bo partner znal zadovoljit v vseh pogledih. tako materialnem kot duševnem. za materialnega vem, ker ful zna z dnarjam, sploh pa jz neb bla rada odvisna od moža, najboljš bi blo čeb bla oba enak preskrbljena. glede duševnega pogleda pa vem da me bo zadovoljiv, že zdaj me, sam učas mi manjka ko ga ni tukaj, ima pač svojo družino(starše seveda), in v prihodnosti bom jaz njegova družina in bo ob meni. vem.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Re: Partner in prihodnost...skupna prihodnost

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

muccaa napisal/-a:Zanima me predvsem ali mislite da vam bo lahko fant s katerim hodite v prihodnosti zagotovil brezskrbno zivljenje?? Mislim tako materialno in dusevno...

Nisem materialistka, vendar me zanima ali vidite v njem sposobnega cloveka, ki se bo v zivljenju znasel in poskrbel zase in za vas ali pa v njem vidite cloveka, ki se bo brez muje prepustil usodi??

LP

No ja trenutno nimam partnerja ampak z nekom k mu ne bi zaupala da mi bo recimo stal ob strani si niti ne predstavlam prihodnosti.
Sem realna kar se tice tega da se pac par skrega vsake tok casa, da metuljcki minejo in da si gresta kdaj pa kdaj na zivce...vse lepo in prav ampak jaz pri svojem partnerju ne bom odstopala od dolocenih stvari ki jih mora imet in to je neke vrste zanesljivost in da me ne bo pustil na cedilu (pa tuki ne govoim o materialnih stvareh).
Ne predstavlam si zivljenja z zelo tradicionalno vzgojenim moskim (zena naj bo doma, dela po hisi so zenska dela, moski prinese denar v hiso itd.) ker enostavno ne bi mogla da me moski prezivlja, ok neki casa ce se recimo zgodi neki nepredvidenga (zbolis, ostanes brez sluzbe..) ampak drgac pa ne..ker sm tud clovk k mu osebno zadovoljstvo pr delu veliko pomen.
katarincaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a katarincaa »

Tudi jaz se vidim s svojim prtnerjem, ampak punce bodimo realne....živimo v 21 stoletju in nikoli ne veš kaj ti v glavi
preskoči, ti nadogaja kdo drug...ali pa njemu postane všeč
kakšna druga! Definitivno ta trenutek vsa zaljubljena vidim samo lepo,
ampk če pogledamo statistiko je vsak dugi par ločen in ne vrjamem
da nas čaka prav lepa prihodnost saj v partnerstvu ne! Upam pa seveda na najboljše!!!!

Drugače pa vrjemem da je sposoben...in si že fuuul želim skupnega stanovanja :o
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a miska20 »

definitivno ja! je tip, ki je ful ambiciozen, iznajdljiv in pozna skor pol slovenije :D tut jst nism materialistka, ampak zdi se mi da bi nama skupaj šlo super,sicer pa sma skupi že 3,5 leta, tko da upam, da bo trajal....sploh si več ne predstavljam, da bi bla brez njega...
Zadnjič spremenil miska20, dne 24. Avg. 2006 23:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Mean, what you say, and say, what you mean...
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Jst si u bistvu sploh ne predstavljam, da prihodnosti ne bi preživela z njim :wink:
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

beh, n vem kako mi rata sam js sm po 2 letih še kr trapast zalublena u njega pa raj ne razmišlam kako bi blo če bi živela skupi k kej dost dnarja od njega nebi blo :D še tist kar zasluž zaprav za svoje bedarije :D

js živim in mislim za sedaj in ne za kasneje :P

lp
Odgovori