Na Krederici se je treba najavit oz. rezervirat za prespat al kako je s tem? Ce ste sli, ste sli v svoji reziji al ste imel vodica? Hvala za vase odgovore.
Lp
Na Krederici se je treba najavit oz. rezervirat za prespat al kako je s tem? Ce ste sli, ste sli v svoji reziji al ste imel vodica? Hvala za vase odgovore.

...jst sm se umes zjokala, da grem nazaj dol...pa pozor...tri mesce prej smo hodili vsak vikend sobota in nedelja na Šmarno ali na Primoza...jst sm misnla, da bom umrla...umes so me grabili krči...no pol smo prespali na Kredarici...(sli smo avgusta)...zjutri ob 7 smo šli pa na Triglav....vse je blo mokro...klini so drseli ko sto hudičev...nas je pa bilo okoli 30...in po 5 skupaj privezani...ko račke...gor v Aljazevem stolpu te krstijo...jst sm jih kr ornkl fasala, zato, ker sem se skoz pritozevala in jamrala...dol smo šli mimo 7 jezer...pol smo pa prespali...pa ne vem točno kako se rece domu...uglavnm pri Slapu Savica smo prišli dol...dozivetje ogromno...nimaš kaj...ampak Tiglav mene ne vidi NIKOLI VEC! 
Michael napisal/-a:ja boge boge punckeVazno, da ste prezivele ane. Tisti, k se vam zdi to neumno in da vas Triglav nebo vidu, preskocte temo, prosil sem za izkunje tistih, ki so ze bili gor, hvala.

) bi pa šla enkrt vsaj pogledat (čeprov dvomim, da bi pršla gor
)