S prjatlco sva se odločile, da si bova mal prvoščle in da bova šle na nš vikend na Pašmanu. In bi rable prevoz do Zadra konec Julija. Pač sva misnle z vlakom al pa avtobusom. In sem poklicala na slovenske železnice in so rekli, da vlak odhaja vsak dan 17:45 v Zadar in da je cena 10.400 tolarjev. To se mi zdi mal pretirano, a ni? Pol sm pa iskala še kje bi za avtobuse zvedla pa sploh ne vem kako nj še iščem po internetu za avtobusne mednarodne prevoze. A ma kera mogoče link do spletne strani? A je možno tut mogoče na vlaku ceneje skos pridt al je edina možnost ta da dam 10.400? Kok pa vlak prbližn pride?
Prosm za kkšne odgovore
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
če je cena 10.400 nimaš tu kaj špekulirat po moje bo z busom ceneje, pokličita na busno postajo v lj pa vprašajta kako pa kaj, mogoče bi celo lahko šle preko katere agencije, ki ma organiziran prevoz ? al pa štop
Ja jst sm premišljevala štop, sam smz da sva dve 15letnice vaba za kake pedofile
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
×mishy× napisal/-a:če je cena 10.400 nimaš tu kaj špekulirat po moje bo z busom ceneje, pokličita na busno postajo v lj pa vprašajta kako pa kaj, mogoče bi celo lahko šle preko katere agencije, ki ma organiziran prevoz ? al pa štop
dvomim da bi bi biu avtobusni prevoz cenejši k pa z vlakom......
×mishy× napisal/-a:če je cena 10.400 nimaš tu kaj špekulirat po moje bo z busom ceneje, pokličita na busno postajo v lj pa vprašajta kako pa kaj, mogoče bi celo lahko šle preko katere agencije, ki ma organiziran prevoz ? al pa štop
dvomim da bi bi biu avtobusni prevoz cenejši k pa z vlakom......
Avtobus definitivno ni cenejši ... Se mi pa tole sploh ne zdi drago ... zračunaj kolk bencina bi porabile do Zadra + vse cestnine in ostalo pa boš vidla kok te pride ...
Sicer res, da sta dijakinje in je to drago za vaju, ampak vseeno, če mal preračunaš niti ni tok ... pa pr 15 bi vama vrjetno starši rajš dal 10.000 za prevoz, kot pa da bi štopale ...
No vsaj pr men vem, da bi blo tko ... no ja ... pr 15 me sploh niti v sanjah ne bi same pustil na morje, ampak pustimo podrobnosti ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Staršev pa nebi mogle prosti, da vaju zapeljejo do zadra? Sej zader pa spet ni tko daleč sploh pa zdej k je avtocesta čist do dol si v roku 4 urc dol no razn, če ne naletiš na gužvo tko k sem se jst in sem se iz zadra pa do doma vozila točno 8h
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Jst hodm že od mojih malih nog v okolico Zadra bolj natančno v Turanj Za Zader ti bolj težko povem, če so kakšni uredu kampi, če se bosta pa ob obali peljala do Biograda na moru bosta sigurno našla kakšen bolj prijeten kamp kot so v Zadru + to, da so ti kampi čisto blizu morja in niti niso tako dragi
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you