Kdaj ste morali biti doma?
Kdaj ste morali biti doma?
caw! maja bom stara 18 let in me zanima kolksno omejitev ure so vam postavili starsi ko ste bili priblizno mojih let? Ste sploh imeli tisto uro? Kako ste se pogodili?
-
- Komunikatorka
Do polnoči, če ne sem pa poklicala, da se mam fajn, da je vse v redu in da bi rada še mal ostala in največkrat se ni bil problem zment. Dostkrat se je zgodil, da me je mami pršla z avtom iskat, ker mi ni pustila, da se vozim okol z neizkušenimi vozniki ali taksisti.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
Ma pri meni je blo itak skoz vse s šolo povezano --> če sem mela dobre ocene se je dalo vse zmenit sam pač povedat sem mogla kam grem, kdaj pridem itd., če so ble pa ocene slabše so ble pa tut tok večje sankcije
Načeloma sem bila v teh letih največ tam do 1h, 2h.

Načeloma sem bila v teh letih največ tam do 1h, 2h.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Jao je že tolk let od tega,da se ne spomnem. Mislim pa da najkasneje do 24h. Žurat me itak niso pustil, dokler nisem imela prvega resnega fanta. No ja itak niso vedeli das em hodila žurat ko sem bila pri njem. Takrat sva hodila domov šele okoli 6h zjutraj pa še kasneje.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Jah men v osnovni nista nikamor pustila jz sm bla dejansko skos doma ali pa na treningu..ja pa seveda šola....ko sm hodila v 1 in 2 letnik sm morala biti do 10h(valda zvečer
)doma ja prva sem morala iti domaou in se še prou spomnem kok sm norela
...no potem sem pa fanta dobila se je pa oči dost umiril in ko sem šla z njim mi ni postavlou nobene ure!!!Sedaj pa tako ali tako ne ponočujem!

Se mi zdi, da je to ful odvisno od priložnosti, kam greš pa tak..Vsaj pri meni in pr mojih starših. Npr. če grem na kakšnga maturantskega sm do 8ih zjutri (pol še afterparty
), za novo leto se zavleče po dva dni..odvisno ane. Seveda pa nism več mala
. Ampak sm zadovolna da majo moji starši tak sistem.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Do 17. leta, ko sem začela hodit z bivšim, smo bili itak ven večinoma ob petkih do 23,
če pa smo šle kako soboto plesat v diskač ali praznovali kakšn rojstni dan, pa nekje do 2 ali 3 zjutraj,
mene so ponavad pršli pol iskat, alpa smo se zmenile s prijateljicami, da prespimo pri tisti, ki je bila najbližje doma in so nas potem njeni starši prišli iskat.
Ko pa sm imela fanta, pa ni bilo več nobenih omejitev, ker so ga kmalu spoznali, tudi njegove starše in so nama zaupali.
če pa smo šle kako soboto plesat v diskač ali praznovali kakšn rojstni dan, pa nekje do 2 ali 3 zjutraj,
mene so ponavad pršli pol iskat, alpa smo se zmenile s prijateljicami, da prespimo pri tisti, ki je bila najbližje doma in so nas potem njeni starši prišli iskat.
Ko pa sm imela fanta, pa ni bilo več nobenih omejitev, ker so ga kmalu spoznali, tudi njegove starše in so nama zaupali.