Me zanima, ce je tukaj kaj studentov, ki hodijo jest v Al Caponeja na bone?
midva s fantom sva bila pomoje vcerej tazadnjikrat tam, ker to kar se pa tam dogaja je pa neverjetno! Tok sva bla jezna, da sva se pogovarjala, da bi jih dala na oddajo na Valu 202 na Kje pa vas čevelj žuli! višek nesramnosti...

1.restavracija je bla na pol prazna, pa sva vseen cakala 15 minut na natakarja, pa se to sele po posredovanju, ko je en slucajno primahal jo mimo, da sva ga pocukala za rokav... ob tem, da jih je delalo 5! to se kar delajo, da te ne vidijo in to ni bilo prvic!

2. natakar in natakarica sta se prepirala vprico gostov in obkladala z zelo grdimi kletvicami... mislim, da to res ne paše v restavracijo-naj to spucajo med sabo, ne pred strankami no...

3. fant je tja hodil kar pogostokrat in je velikokrat ze narocil pizzo calzone (to je tista ta prepognjena, navadna ampak s kislo smetano), ampak odprto in do sedaj ni bilo tezav. Vceraj pa je natakar narocilo prejel, cez minuto pa je do naju ze prisel drug in z glasom, ki so ga slisali pomoje vsi, ne samo midva rekel, da kaj se midva studenta greva, da on tocno pozna take kot sva midva, da sva prefrigana in da on ze ve kako to gre, in da ne more dobit odprte calzone. sva ga vprašala zakaj ne, da v cem je problem, ker je fant to ze narocil velikokrat pa ni bilo tezav in celo pokazal je pri katerem natakarju-ta se je drl cez celo picerijo da se kaj takega nic ne spomni- je pa rekel (spet na ves glas): taka je nasa politika ne mormo tega delat, ker to nobena picerija ne dela in zato ker na calzono da samo polovico sunke, ce bi bla pa odprta bi mogu dat pa na celo... ??!!! ok, pa saj se to da v miru in lepo povedat mar ne???

4. al capone daje studentom na kupone za vsak obrok stempl in mas pol ne vem kako ta 11. kosilo zastonj al kaj... no pri nama ima samo fant ta kupon, jaz pa ne, in kadar sva oba jedla tam, je natakarica vedno dala samo en stempelj, ker je imel kupon samo fant, jaz pa ne... vceraj pa je ta isti natakr prisel s stampiljko in dal dva stemplja. ok, dobro ampak jst nism mogla bit tih pa sem vprasal, da zakaj dobiva 2 stemplja. je rekel, ja a ni logicno, saj sta skupaj jedla, dobita dva ane. sem rekla, da do sedaj nama natakirca nikol ni hotla dat dveh stempljev in da kaksna je zdaj to njihova politika. in pol se spet zacel dret: a mi hoces kej dopovedat?? sva rekla, da naju samo zanima zakaj se ne drzijo svoje politike, ce jo ze pac imajo in da naj bojo enotni, ne vsakic drugace. in potem se je tip zadru: vesta, kaj, mi imamo politiko in to ravn zarad takih kakor sta vidva!

ok, kaj naj se recem... a se vam zdi, da sva naredila kaj narobe, ali naj se ta picerija mal zamisli... ne vem no.. zelim vase komentarje, ce se je komu to zdelo vredno prebrati