Kaj pogrešate v trgovinah za male živali?

Vse o živalih.
Odgovori

Kaj pogrešate v tgovinicah z malimi živalmi?

1.več raznolike hrane
7
21%
2.več pripomočkov(gradiva,igračke itd.)
9
26%
3.več stvari za nego(kakšna mini lekarna)
13
38%
4.več nasvetov
5
15%

Skupaj glasov: 34

skorpijončica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: AMSTRDAM

Kaj pogrešate v trgovinah za male živali?

Neprebrana objava Napisal/-a skorpijončica »

Lep pozdravček!
Lepo bi Vas vse prosila,da malo pokritizirate ali pohvalite ponudbe trgovinic z malimi živalmi v vašem kraju.Ste zadovoljni s ponudbo,kaj manjka,se Vam zdi,da so trgovci premalo izobraženi v tej smeri,kaj Vas navdušuje??Sama sem zelo razočarana nad ponudbo,ni mi vedno v interesu,da se mora človek za kakšen takšen bolj izbirčen nakup vedno voziti v našo prestolnico,da pa le najde kaj.
Vas pozdravlja še moj mešanček Šany. :runningdog:
Zivljenje je lepo!
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Ne pogršam nič. V cityparku dobim vse za hrčke, ribce, mačka in kužeta. Edino kar je je to, da bi mogoče lahko imel mal več izbire hrane za pse, ker naš scrtanček sploh noče jest briketov in mu mormo kupvat le konzerve - pa še te mu ne pašejo vse. :roll:
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

js pa za miške ne dobim skor nč za nego :? še hrane komi kej najdeš k je use za hrčke pa zajce :roll:
Let the good times roll.
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Nega mišk... No jst mam hrčke k so skor zlo podobni miškicam, in jih nč ne negujem? :) A to se jih? :) No, jim pa non stop kupujem neke hiške pa gugalnice, bazenčke, itd... Ker so tok luškane zadevce da se ne morem premagat in zmeri kej uzamem :roll: ....
Ja sej za kužeta še vem ne kaj bi njegovo veličanstvo sploh jedol ne... Enkrat vem da smo mu kupil ene konzerve tm v Lesnini k je tud neka štacunca za živali, ampak jih nimajo več.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

jaz dobim vse kar potrebujem v intersparu....v europarku mb...tam je hrana pa seno ...žagovina...pogrešam edino lesne brikete....pa se zapeljem do hobby-ja...tam imaš pa res vse....imam pa 2 morska prašička...muco...in psa...aja pa ribice....in tam najdem popolnoma vse...od blazin..kletk...produktov za nego...posladkov....
drugače pa grem včasih v graz, kjer imajo mega pakunge žagovine, sena in lesnih briketov...pa še tam kaj kupim...da mi dalj časa zdrži....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Jest pogrešam... Več stvari za velike pasme. :D
Ovratnico kar težko dobim dost veliko, da ne govorim o kakšnih bivalnih/ležalnih zadevah. :roll: :D

Drugač pa jest hodim v Mr. Pet in se mi zdi zlo dobra izbira. Če pa hočem slučajno kakšno drugo firmo hrane pa tut vem kje jo najdem. :wink:
Zadnjič spremenil Applebitecc, dne 28. Dec. 2005 14:43, skupaj popravljeno 1 krat.
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cosmy »

v okolici mojga doma je tolko trgovin za živali da čist nč ne pogrešam: Zootic, Mr. Pet, Malavi,...

Sicr pa moja maca&kuža nista izbirčna in obadva papata Hill's brikete, tud posodce, puloverček za kuža, ležišča,... vse sem kupla v teh trgovinah.
Peek-a-boo!
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Jaz za svojega ptička dobim vse v Sparu (City park), Zootic nima tistega kar iščem, pa v Mr Pet-u tut dobim kar potrebujem.

Ne more pa brez bar palčk
Chica Guapa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: skoraj Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Chica Guapa »

V Ljubljani je kar dobra ponudba... sm pa enkrat nabavljala hrčka in prodajalka ni vedla, a je samec ali samička. Take stvari mi grejo ponavad mal na živce...Če že dela tm not nj vsaj kej ve o živalcah.
HASTA LUEGO
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Hodim v Tukano v MS in najdem vse kar potrebujem. Me študijskim letom pa kupujem v Tukanu v Cityu in najdem še več kot pri nas :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

jz bi recimo pokomentirala naše trgovinice Tukano. bla sem v treh različnih Tukano trgovinah in je groza, od rib, ki so v premajhnih akvarijih z usrano vodo, bolnih živali do svega in svašta. jz vem da tam ne grem več. tud v BTC Tukano majo isti drek, tiste žvali se mi prov smiljo.
drgač pa grm rada v Mr.Peta k majo dobr zrihtan, tud ljudje se kr dobr spoznajo na svoj posel.
pogrešam pa nč. dobim vse kar rabim za svoje ribice.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Zootic v Domžalah - Kje je to v Domžalah? Jst poznam samo Tačko. Drugače pa jst pogrešam za mojga mačka tiste plezalne naprave, ki jih sestaviš skupaj.

Všeč mi je če ti prodajalka svetuje, vsaj tiste banalne stvari, prehrana, kak glavnik,...

Za tucano sem tud jst slišala slabe stvari.
Acid^burn
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Acid^burn »

Jaz pa v slovenskih trgovinah za mali živali, predvsem pogrešam izobraženo in strokovno osebje.
Mislim, da bi morali v takših trgovinah delati ljudje, ki so šolani/izobraženi na področju veterine.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

jaz pogrešam živali tuki v kk... majo sam ribice
Odgovori