Jaz sem tud delala promocije in degustacije...
Nacin dela je pa odvisen od organizacije v podjetju...
Med drugim sem delala tudi za eno podjetje (placano je blo zelo dobr), ki je imelo postavljeno kvoto prodanih izdelkov tist dan k sm degustirala... Sefica je bla cist grozna, skus neki nergala, pa vedno sem vse prodala (med redkimi), sm res zatezila cist vsakmu k je mim prsu... Uglavnm, totaln teror, ni blo sprosceno.
Sem pa delala tudi za eno drugo podjetje, sefica ful prjazna, bla ful zadovoljna z mano ipd.
Drgac pa na splosno: moras bit komunikativen, samozavesten, iznajdljiv, zelo dobr je, ce mas na voljo prevozno sredstvo (itak ti placajo stroske). Ce delas degustacije moras met tecaj zivilskega minimua al nekj podobnga (to ti mora itak delodajalec uredit-po novem). S sabo moras met vse dokumente (napotnico, zivilski minimum...), ker je dost inspekcije (zelo visoke kazni zate in za podjetje). Drgac pa zlo enostavno, zjutraj prides pol ure preden se odpre trgovina (ali kakor si zmenjen), poisces poslovodjo, se zmenis in zacnes delat. Preprosto. Fajn je delat v trgovinah, kjer je ful ljudi - ti hitreje mine. Eni so prjazni, eni ti znajo zamorit, eni so pa zlo zabavni in ti lahko polepsajo dan