Nova proti Nataliji
Nova proti Nataliji
Zanima me kaj vi mislite o temi ki je že nekaj časa polni revije in televizijske prispevke. O tem ali je revija nova naredila fotomontažo Natalijinih prsi ali ne.
No moje mnenje je tako da pač Natalija ima take, ker redkokateri ženski velike prsi naravno tako stojijo. Vsi pa vemo da dober nedrček naredi svoje.
No moje mnenje je tako da pač Natalija ima take, ker redkokateri ženski velike prsi naravno tako stojijo. Vsi pa vemo da dober nedrček naredi svoje.
ja natalija ma lepe...i guess:) samo tista fotomontaza je pa res svinsko hudobna,butasta.pa ne da sem neki fan od natalije.njena goveja muzika mi ni vsec,sam zgleda pa nea tk napacno,to je tak ko da bi nekje objavli sliko od novinega urednika al pac nekoga odgovornega,ki ga pozna cela slovenija z nekim tajni majni lulcijom...itak ponos bi trpel...ljudje so pac fausljivi in hudobni.
Hmm ja pomoje je bla tista slikca kr resnična..., po eni strani boga Natalija, sej je tut ona sam ženska in itak, da ne mora bit tok popolna! Po drugi strani pa hvala bogu..., še je upanje za tiste k majo mal večja prsa in loh vidjo, da tut taka poosebljena boginja joškic, kt je bla Natalija ni popolna in so tut njene "rahlo" povešene in zgubane...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
¤MajC¤ napisal/-a:ja natalija ma lepe...i guess:) samo tista fotomontaza je pa res svinsko hudobna,butasta.pa ne da sem neki fan od natalije.njena goveja muzika mi ni vsec,sam zgleda pa nea tk napacno,to je tak ko da bi nekje objavli sliko od novinega urednika al pac nekoga odgovornega,ki ga pozna cela slovenija z nekim tajni majni lulcijom...itak ponos bi trpel...ljudje so pac fausljivi in hudobni.
urednica je punca tak da tiny viny odpade,glede slik pa ti lahko kaj pomaga tole: http://www.burda.si/sp_za_javnost.asp?jID=1405 .
ok Miha
samo seeno neko podlago more met da lahko potem modrc cela cira cara in ma potem na en x take balone.to da ma povesene je tak jasno ze zaradi teze same,ki jo mora nosit okol sebe.
ueee pa se seeno ne morem verjet da je tista sika prava.ko da bi z baona luft wen spusto.
ce pa je slika resnicna...bebebebebebe jaz pa mam lepse ko natalijaaa:P bebeee:D

samo seeno neko podlago more met da lahko potem modrc cela cira cara in ma potem na en x take balone.to da ma povesene je tak jasno ze zaradi teze same,ki jo mora nosit okol sebe.
ueee pa se seeno ne morem verjet da je tista sika prava.ko da bi z baona luft wen spusto.
ce pa je slika resnicna...bebebebebebe jaz pa mam lepse ko natalijaaa:P bebeee:D

morn priznat, da ko sn to vidla, sn si kr oddahnila! zakaj? ženska, ki ma kao d košarco ne more nosit konfekcijsko številko 36 (zgornji del) in met ozkega pasu. dejstvo je pač tako, da smo ženske z velikimi prsmi nagnjene k mal širšem pasu.
za natalijo me pa boli! kaj je pa lagala! da so njene prsi naravne, da je v mladosti nosla široke majce zarad tega...
bla bla bla sej se je pojavu njen sošolc in vse povedau! js pravim, da ji je čist praU! kar je iskala, to je dobila!!!
p.s. VEČJE MAM OD NATALIJE!!!!
za natalijo me pa boli! kaj je pa lagala! da so njene prsi naravne, da je v mladosti nosla široke majce zarad tega...

p.s. VEČJE MAM OD NATALIJE!!!!

Boli me ... kakšne ma Natalija...Dejstvo je, da je javna oseba in, da se bo o njej pisalo..zdej, če tega ne prenese pol naj svojih oblin ne izpostavlja oz. nej jih izpostavlja do take meje, da ne bo noben mel kej za govort..
..osebno se mi zdi vse to šimfanje brezvezno, tut Natalija je samo ženska in tut zanjo veljajo isti zakoni kemije&fizike kot za "navadna" dekleta...

..osebno se mi zdi vse to šimfanje brezvezno, tut Natalija je samo ženska in tut zanjo veljajo isti zakoni kemije&fizike kot za "navadna" dekleta...

Hmmm... Ne vem kaj naj rečem... Glede na to, da tudi sama nimam ravno majhnih me je po ogledu teh fotk začelo kr malce skrbet, da se kj podobnega ne bi zgodilo tudi meni.
Ampak še vedno mi ni jasno, kako naj bi fotke nastale. Ena teorija govori, da je takrat ravno skočila. Ampak ne verjamem, da lahko kar tako spreminjajo obliko. Torej ne verjamem popolnoma v pristnost fotk.
Kar se pa tiče številke 36 in košaric D se pa strinjam. Js mam tut dost težav glede tega. Sploh večine srajčk ne morem nosit, ker jih ne morem zapet na predelu prsi, če so večje številke so pa spodaj preširoke. Ampak ne vem, kaj ma to zdj zveze z Natalijo.

Ampak še vedno mi ni jasno, kako naj bi fotke nastale. Ena teorija govori, da je takrat ravno skočila. Ampak ne verjamem, da lahko kar tako spreminjajo obliko. Torej ne verjamem popolnoma v pristnost fotk.
Kar se pa tiče številke 36 in košaric D se pa strinjam. Js mam tut dost težav glede tega. Sploh večine srajčk ne morem nosit, ker jih ne morem zapet na predelu prsi, če so večje številke so pa spodaj preširoke. Ampak ne vem, kaj ma to zdj zveze z Natalijo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---