Nova proti Nataliji

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
reds
Sramežljivka
Sramežljivka

Nova proti Nataliji

Neprebrana objava Napisal/-a reds »

Zanima me kaj vi mislite o temi ki je že nekaj časa polni revije in televizijske prispevke. O tem ali je revija nova naredila fotomontažo Natalijinih prsi ali ne.
No moje mnenje je tako da pač Natalija ima take, ker redkokateri ženski velike prsi naravno tako stojijo. Vsi pa vemo da dober nedrček naredi svoje.
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

:razz: hja.....mene je nova že prepričala...pa tud natalja s tem ko se ne pusti več slikat...zaka se nebi pustila če bi mela čisto vest????.....ja baje da je na hitro shujšala in seveda za njeno velikost prsi je naravno da se ti bojo mal spremenile........
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

ja natalija ma lepe...i guess:) samo tista fotomontaza je pa res svinsko hudobna,butasta.pa ne da sem neki fan od natalije.njena goveja muzika mi ni vsec,sam zgleda pa nea tk napacno,to je tak ko da bi nekje objavli sliko od novinega urednika al pac nekoga odgovornega,ki ga pozna cela slovenija z nekim tajni majni lulcijom...itak ponos bi trpel...ljudje so pac fausljivi in hudobni.
Uporabniški avatar
palčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a palčica »

Z dobrim modrčkom so vsake joškice lahko lepe in poželjive....tko tud njene ....
Palčica
Uporabniški avatar
darchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: EU :-)

Neprebrana objava Napisal/-a darchy »

Kaj pa, če je vse res?
:lol:
*I love sunshine*
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Hmm ja pomoje je bla tista slikca kr resnična..., po eni strani boga Natalija, sej je tut ona sam ženska in itak, da ne mora bit tok popolna! Po drugi strani pa hvala bogu..., še je upanje za tiste k majo mal večja prsa in loh vidjo, da tut taka poosebljena boginja joškic, kt je bla Natalija ni popolna in so tut njene "rahlo" povešene in zgubane... :?
:wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Miha
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Miha »

¤MajC¤ napisal/-a:ja natalija ma lepe...i guess:) samo tista fotomontaza je pa res svinsko hudobna,butasta.pa ne da sem neki fan od natalije.njena goveja muzika mi ni vsec,sam zgleda pa nea tk napacno,to je tak ko da bi nekje objavli sliko od novinega urednika al pac nekoga odgovornega,ki ga pozna cela slovenija z nekim tajni majni lulcijom...itak ponos bi trpel...ljudje so pac fausljivi in hudobni.

urednica je punca tak da tiny viny odpade,glede slik pa ti lahko kaj pomaga tole: http://www.burda.si/sp_za_javnost.asp?jID=1405 .
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

ok Miha :D
samo seeno neko podlago more met da lahko potem modrc cela cira cara in ma potem na en x take balone.to da ma povesene je tak jasno ze zaradi teze same,ki jo mora nosit okol sebe.
ueee pa se seeno ne morem verjet da je tista sika prava.ko da bi z baona luft wen spusto.
ce pa je slika resnicna...bebebebebebe jaz pa mam lepse ko natalijaaa:P bebeee:D :lol:
Uporabniški avatar
lepotička
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lepotička »

mislim da je tista slika prava. Logika ti pove, da če shujšaš ful kg, boš neki shujšal tudi v prsi. In še posebej velike prsi so na shujševalne najbolj občutljive :roll:
Uporabniški avatar
palčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a palčica »

LyLa napisal/-a:prsa ma take kot vsaka.. .[/b]

Sory, ampak moje so definitivno boljše!!!!!
Palčica
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

morn priznat, da ko sn to vidla, sn si kr oddahnila! zakaj? ženska, ki ma kao d košarco ne more nosit konfekcijsko številko 36 (zgornji del) in met ozkega pasu. dejstvo je pač tako, da smo ženske z velikimi prsmi nagnjene k mal širšem pasu.

za natalijo me pa boli! kaj je pa lagala! da so njene prsi naravne, da je v mladosti nosla široke majce zarad tega... :roll: bla bla bla sej se je pojavu njen sošolc in vse povedau! js pravim, da ji je čist praU! kar je iskala, to je dobila!!!

p.s. VEČJE MAM OD NATALIJE!!!! :)
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

LyLa napisal/-a:
bouhica napisal/-a:p.s. VEČJE MAM OD NATALIJE!!!! :)

se ne splaca zgubljat besed...

v bistvu te tudi nisn prosla... :roll:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Boli me ... kakšne ma Natalija...Dejstvo je, da je javna oseba in, da se bo o njej pisalo..zdej, če tega ne prenese pol naj svojih oblin ne izpostavlja oz. nej jih izpostavlja do take meje, da ne bo noben mel kej za govort.. :nixweiss:

..osebno se mi zdi vse to šimfanje brezvezno, tut Natalija je samo ženska in tut zanjo veljajo isti zakoni kemije&fizike kot za "navadna" dekleta... :zwinker:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Hmmm... Ne vem kaj naj rečem... Glede na to, da tudi sama nimam ravno majhnih me je po ogledu teh fotk začelo kr malce skrbet, da se kj podobnega ne bi zgodilo tudi meni. :roll:

Ampak še vedno mi ni jasno, kako naj bi fotke nastale. Ena teorija govori, da je takrat ravno skočila. Ampak ne verjamem, da lahko kar tako spreminjajo obliko. Torej ne verjamem popolnoma v pristnost fotk.

Kar se pa tiče številke 36 in košaric D se pa strinjam. Js mam tut dost težav glede tega. Sploh večine srajčk ne morem nosit, ker jih ne morem zapet na predelu prsi, če so večje številke so pa spodaj preširoke. Ampak ne vem, kaj ma to zdj zveze z Natalijo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

ja samo ker je ona pac javna osebnost in ji vse delajo kreatorji in oblikovalci itak da ji naredijo zgori dovolj za joske in spdaj da ji je oprojeto.
tak da 36 pa d al kak ze gre skupaj pomoje.
Odgovori