Delamo jo u bistvu zato, ker prinese dodatne točke za na gimnazijo(treba se je znajt pač

Upam, da sem u redu razložila in da ste me razumeli, ker to res rabim

miikena napisal/-a:Jaz pa doskrat preveč segam v besedo, sam to bl če se pogovarjam s kolegicami, pa me kej ful zanima, al hočem pa čimprej kej povedat, da ne pozabim..Drgač sem pa pomojem čist v redu sogovornica!
*ange|* napisal/-a:hmmm...vbistvu ne razumem čist...ampak vseeno bom odgovorila![]()
Js full rada govorim in ko smo v družbi s frendicami sm vglavnem js tista, k skos neki blebeče...nikol mi ne zmanka tem![]()
![]()
![]()
Je pa res, da dostkrat sežem u besedo, kar sploh ni vljudno...ampak se tega zavem šele kasnejeDrgac pa mislim, da to itak večina ljudi počne (te prekine) ...ker, ko ti padeš v nek pogovor...čeprou nekdo govori, ga boš prekinu in povedau svoje ...da slučajn ne pozabiš kaj si mislu rečt
steLLcy napisal/-a:čisto odvisno od tega kdo je moj sogovornik, poznam ljudi s katerimi se sploh ne znam pogovarjat, res... ampak, v osnovi, znam poslušat in povedat kaj mislim in znam komunicirat z ljudmi... amapk ne znam se pa prisilt v to, da bi se z nekom podala v debato, če tega ne začutim oziroma mi sogovornik ne leži...
upam, da ti je kej jasn...