Pred meseci sem na fb dodal neko punco. Lajkal sem par njenih slik in ji takoj napisal, da je luštkana (čeprav ne vem ali je sploh samska). Potem sem ji tu pa tam poslal kakšno sporočilo... vglavnem sem jaz začenjal pogovor. Njeni odgovori so bolj kratki, po drugi strani pa lajka večino mojih slik in objav. Dolgo sem razmišljal pri čem sem, sedaj pa sem vrgel kocko in jo povabil na kavo, z namenom da jo spoznam. Ona je privolila in sedaj samo še čakam datum.
Na kavi sem sicer bil že 1000-krat, ampak ponavadi sem punco prej poznal in je šlo lažje. Sedaj pa je osebno ne poznam in bo ta prva kava tudi prvi vtis. Seveda dopuščam možnost, da mi v živo ne bo tako všeč, kot mi je na sliki, ampak vseeno gledam optimistično. Povabil sem jo z namenom, da jo spoznam, vendar tu je meja tanka - kava je lahko tudi zmenek, zato je dobro poznati pravila.
Najprej so itak na vrsti splošna vprašanja. Kaj če obtičiva v tišini? Dobro je imeti vnaprej pripravljeno kakšno vprašanje ali temo, če do tega pride.
Najbolj me muči, ker ne vem, če je sploh samska? To moram nujno nekako izvedet, da vem ali nadaljujem (telefonska in vse kar sledi) ali zaključim. Kako bi to najlažje izvedel oz. napeljal k tej temi? V primeru, če mi bo všeč, kaj potem naprej... jo povabim na drugo pijačo ali je na vrsti ona, da vidim če je obojestransko? Nočem biti vsiljiv, nekako pa ji moram dati vedeti, da mi je všeč in bi jo rad ponovno videl. Vglavnem, vsakršna priporočila so dobrodošla