Stara sem 19 let in imam fanta (23) s katerim sva skupaj že skoraj eno leto. Ni veliko, je pa dovolj časa, da sem pridobila zaupanje ter z njim preživela kar nekaj lepih trenutkov brez kakršnih koli prepirov. Edini problem med nama pa je moja mati. Že od začetka imam postavljen pogoj, da ne bova spala drug pri drugem pri čimer nisem protestirala, ker tudi sama ne želim, da bi postala kot t.i. zakonca, je pa problem to, da mi postavlja pogoje pri katerih letih imam lahko spolne odnose. Za to novo leto mi je komaj pustila iti za 2 dni na praznovanje prav iz tega razloga, ker bi verjetno prišlo do seksa in tudi je. Nisem ji želela povedati, ker vem da bi me obsojala lastna mati, čeprav nisem naredila ničesar narobe, ker sem bila psihično pripravljena, mu zaupam, zaščita je bila itd. No, ko sem prišla domov mi je vzela telefon češ, da samo visim na njemu in se med počitnicami nisem nič učila, ko pa sem prišla naključno v sobo pa sem jo dobila med branjem sms sporočil s fantom, čeprav sem imela na tel.kodo in tako je zvedela za tisto kar jo je najbolj skrbelo-da sva seksala. Res ne vem kaj naj storim pa še žal mi je da ne morem lastni mami povedati za najbolj naravno stvar. Kaj menite vi o vsem tem in kaj bi storili? hvala za odg.