hvalaŽivljenje “brez” menstruacije
Življenje “brez” menstruacije
Pozdravljene vse predstavnice neznejsega spola. Stara sem 22 let in imam ze 5 let tezave zaradi nerednih menstruacij. Prvo menstruacijo sem dobila pri 16ih. Velika sem 159cm in tehtam 48kg. Ze od nekdaj sem bolj drobne postave. Ukvarjam se s sportnom, fitnes, orbitrek, veliko tudi tecen in hodim v hribe. Jem kar se da zdravo! Tezava je, da hodim od ginekologa do ginekologa ze od moje prve mestruacije, saj se te pojavijo pri meni le 2-3x na leto. Imam rahlo policisticne jajcnike, to pa je tudi vse kar so na dosedanjih raziskavah (ki jih ni bilo malo) uspeli ugotoviti. Zanima me ali se katera sooca s podobnimi tezavami? Je mozno, da ne bom mogla imeti otroka (tega se najbolj bojim)? Je kriva telesna aktivnost? Ce ima katera podobne izkusnje, naj jih prosim deli z mano!
hvala
hvala-
pantsmoral
- Sramežljivka

Re: Življenje “brez” menstruacije
Tenerife is the biggest of Spain's Canary Islands and is located off the coast of Morocco. In the summer, when temperatures reach the 80s, Tenerife becomes a popular beach destination because to its large range of beach options. phrazle
-
laurawoods
- Sramežljivka

Re: Življenje “brez” menstruacije
Weapons are the primary component of Smash Karts. From rockets and mines to nuclear bombs and invincibility, every weapon has the power to drastically alter the course of a battle. Talk about it with your pals and see who can put an end to the chaos first.