To se je zgodilo vsakomur, ne bom primerjal spolov, ampak nekako verjamem da se to nam zgodi večkrat

.
Bom realen, peče tistih nekaj minut ko potegneš realizacijo, tako kot ko si bil v SŠ, in si kaki poslal sliko, in te je zbrisala ali nehala govoriti s tabo.
Ampak ko odrasteš, je lažje, sprejmeš da privlačnost ni izbira, in da če nekomu v določeni periodi časa postaneš nepotreben ali do tebe zgubi interes, zakaj bi se potem sploh sekiral?
Ko jaz pokličem nekoga do katerega mi je, hočem slišati vznemirjenje in veselje v tonu, zakaj bi rinil v nekoga ki spreminja vedenje po dnevih in ga je treba prisiliti da se dobi s tabo

.
To da te ljudje odjebejo, je nekako logično vedenje...zakaj bi se nekdo konfrontiral z nekom, če do njega nima nobene obveze ali investicije, in tudi če bi se...koliko ljudi bi preneslo resnico? Ne veliko.
Meni je ghosting tečen, predvsem iz smisla logistike, včasih se z nekom zmeniš, pa ne javi da pride do sprememb, ali se kaj zgodi, ali se šele potem javi z nekim razumnim razlogom, je potrebno kar nekaj potrpežljivosti da prideš do jasnega odgovora

.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.