torej sem fant, star 20+, ki s punco že kar nekaj časa (dalši čas). Moje vprašanje oziroma problem se pojavi takrat ko pride do spolnega odnosa.
V tem času nisva poizkušala veliko krat, ker je njo najprej bilo strah, zato sva se odločila da ne bova hitela. Sam ne pritiskam na njo zaradi tega, vendar se oba sedaj strinjava, da bo počasi nastopil čas za tisti korak.
Prvič sva poizkusila čist spontano, ampak je problem, da ko bi moralo priti do penetracije je njo enostavno zabolelo in je padla v jok in sva prenehala, ker tako "potreben" pa res nisem. Drugič sva poizkusila na njeno pobudo čez daljše obdobje, spet bolečine pri penetraciji. Tretjič sva poizkušala v kadi, vendar nama tudi tokrat ni uspelo.
Problem je v tem, da ko jo božam spodaj ji ugaja vse do takrat, ko želim s prstom vstopiti v nožnico. Takrat se kar zdrzne, ker kot pravi jo boli, ampak ko je prstek že not pa pravi da ni več tako hudo. Zadnjič v kopeli sem dal pobudo da bi se poizkusila sama usesti na mene in kontrolirati vstop, ampak nama ni uspelo. Meni se je zdelo kot, da bi penis tiščal v betonski zid, enostavno nisva mogla izvesti uspešne penetracije.
Apeliram predvsem na punce, če ima katera podoben problem in seveda ustrezno rešitev za le-tega. Je problem v vlažnosti nožnice?
Predigra je vedno, tudi z jezičkom, ampak ji okoli nožnice "ne paše" tako kot malce višje. Bral sem po podobnih temah, da se priporoča lubrikant? Kateri? Bral sem o KY Gelu ampak, baje da se ga tudi v lekarni ne da več dobiti (je to res?)?
Hvala za vaše odgovore.