sem študentks prava prvega letnika prava in sem naletela na težave... težave je ta, da mi enostavno ne gre in ne gre, izpit za izpitom padam kot kakšna nesposobna študentka. sem popolnoma obupana, ne vem kako naprej ali s enaj izpišem ali ne, ne vem kaj naj sploh
( do zdaj smo imeli 3 izpite, od tega sem dva padla, enega sem pa naredila z 8. enostavno sme obupana, ker se mi zdi da nisem, če že zdaj nisme bla kos dvema predmetoma, tudi v bodoče ne bom
( sem pa izredna študentka, s tem da nekak ne pridejo v poštev na našem faxu tiste določene ugodnosti za izredne študente( izredni roki, manjy snovi,...)

Ne takoj vržt puške v koruzo! Sicer sem bila na čisto drugem faksu kot ti, samo sem ogromno izpitov pogrnila na faksu, pa mi je potem ratalo vse nardit. Samo ne obupat že po prvem semestru!
) in te popolnoma razumem. Tudi jaz sem bila na začetku popolnoma zgubljena, ker sem bila pridna v gimnaziji, na faxu pa se je vse obrnilo na glavo. Učiš se, misliš da znaš, med izpitom misliš kako dobro ti gre in... padeš