Hej hej Moja kolegica iz Kranja jo je dobila za rojstni dan. Mislim, da v eni trgovinici nekje blizu Bleda, če se ne motim...Je pa res lepa, čisto cela je lesena
drugače pa google kar veliko rezultatov ven vrže bewood.si ima kvalitetne stvari in poceni, glede na druge trgovine. Sem kupila lesen etui za telefon sodelavki, je bla zlo vesela
Jaz sem si v WoodWay-u kupila lesena očala in sem super zadovoljna z njimi moj naslednji nakup je definitivno lesena ura. Imajo pa različne lesene izdelke lahko pogledaš na njihovi spletni strani. Verjetno si mislila poslovalnico v Radovljici, tam sem si sama kupila lesena očala
Super Elisa pa sporoči če najdeš kaj lepega drugače je pa mogoče najbolje da greš pogledat v njihovo poslovalnico jih majo ene par pa da si probaš očala, ker naročevat čez net je malo tvegano sploh če hočeš da se ti čisto prilegajo
Sem šla pogledat v butik WoodWay v Mariboru in nisem ostala praznih rok Ker sem obljubila, da sporočim, če najdem kaj zase, pripenjam mojo novo urooo Končno jo imam
Te lesene ugodne ure so velikokrat kitajske, lahko pogledate na etsy, kjer se prodajajo kot handmade, potem pa vidiš enake ure na aliexpressu. Ampak eno bi vseeno imela