Hodim v 1. letnik. Že od začetka šolskega leta sem zatrepana v mojega sošolca. On je ubistvu eden izmed najbol priljubljenih v našmu razredu in skoz se druž s puncam, kt se ful vn mečejo - sj veste kaj mislm.. Problem je v tem, da jst nism ena izmed nih. Sicer sva se na začetk leta ful dobr štekala, se skoz neki zajebavala pa tud po fb občasno dopisvala.
Poj se pa on kr naenkrat ni več hotu zgovarjat z mano, mi odpisvt.. začeu me je dobesedno ignorirat. Pojma nimam zakaj.

Jst sm se vs čs prepričvala, da očitno ni vame in mu grem totalno na žiuce pa sam upa, dab izginla nekam. Poj me je pa (kšn mesc nazaj) začeu med poukom občasno gledat. Pa sm misla, da mu grem spet neki ful na žiuce. Poj se je pa začeu spet mal z mano zgovarjat (čist osnovne zadeve: kva mamo nasledno uro pa pr mti (obema nama gre namreč ful dobr) kok mi je prslo, če je njegov rezultat praviln, kt dobimo kontre nazaj, kok sm pisala, kot točk mam..). In zj smo mel še ekskurzijo in me je eneparkat res fuul lepo pogledou.

Zdj pa ne vem, kaj nj si mislm. A on kj čut do mene al ne? Pa če sm slučajn temu fantu ušeč, a je kšna možnst, da mi bo on kj reku glede tega, al ne? Kt jst še nism mela fanta in do zdj sm bla kr dostim ušeč, sam so mi oni to učasih povedla, učasih pa ne. In tisti kt mi niso sm jst o tem zvedla od enga druzga (nevem zakaj, ampak res nč ne porajtam

Res prosm, če mi loh pomagate. Kt res ne vem, kaj nj