Imam težave z moževo bivšo - enostavno ne mara me. Je res, sa sem ji nekako "speljala" partnerja, ampak krivda je predvsem na njiju dveh, jaz sem samo vmes prišla.
Stvar pa je taka....moj mož ima z bivšo 10 let staro hčerko, ki me naravnost obožuje. Problem pa se pojavi po vikendu pri nas, ko punca z navdušenjem govori, kje smo bili,kaj smo počeli.....sledi klic in kričanje. Je bila zunaj namesto da bi se učila, si je nalakirala nohte zaradi mene, jaz jo nagovarjam, da se hoče postrič itd. Prepovedala mi je celo, da se z njo učim. ČE sliši, da sem ji pri nalogi pomagala jaz namesto mož,je takoj ogenj v strehi.
Stvari so enake že 2 leti in prišlo je do tega, da mala doma več ne govori, kaj je počela na vikendu, mama jo zaslišuje, otrok skopo odgovarja, nato telefonski klic in histerični jok bivše da otrok noče govorit z njo....no kidding
Mala trenira ples in imeli so nastop. Povabila je naju oba, mama pa obesila nos in ni hotela prit na nastop, ker bom tam jaz (the Kura).
V glavnem, histeriji ne konca ne kraja, kar pa kvari družinsko vzdušje

Obstaja upanje, da se bo s časoma ohladila ali bo taka negativna energija še nadaljna desetletja?