Jaz bi pa prosila za nasvet.

Že kar nekaj časa imam fanta (beri: malo manj kot eno leto), imava zelo dober odnos, se crkljava, seks je odličen, skratka vse je super, edino ena stvar me moti. Pač moj meni nikoli ampak res nikoli ne gre z jezičkom tja dol meni med noge, s prsti vedno pravi, da obožuje, da jo lahko čuti med prsti, in res zelo skrbim za higieno, se redno umivam, brijem itd, ampak nikoli pa mi jo ne obdela z jezikom. Jaz pa to naravnost obožujem. In večkrat kdaj v fori namignem na to, ampak on ne vem če si ne pride gor ali zanalašč to ignorira.
Zanima me, kak naj mu to priznam, da si tega želim. Ker direktno povedati me je sram (pa imava zelo iskren odnos), ker ga po eni strani ne želim siliti v nekaj kar noče. Ker kot sem že omenila seks je super, ampak to stvar pa resnično pogrešam. Pa mu večkrat naprimer pošljem kako slikico z interneta, ko ima moški jezik tam spodaj, ampak on ponavadi pravi, da kako lepa slika, da ga rajca itd., ampak poskusi pa nikoli ne, da bi mi šel dol z jezikom.
Kr direktno mu nočem priznati, ker me je strah, da bo on razumel to kot da pač more delati pod prisilo in mu bo seks z mano postal zoprn.
Zato se obračam s tem vprašanjem na vas, kaj naj naredim?
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.
Cao.