Upam, da tema še ne obstaja. Odločila sem se, da menjam inštruktorja vožnje, ker imam že okoli 30 ur in se nekako ne ujameva, poleg tega pa se mi zdi, da se tudi sicer ne premaknem nikamor in da se on niti ne trudi, da bi se. Vozim tudi s starši in v dveh tednih v domačem avtomobilu sem se naučila več kot z inštruktorjem v 20 urah, kar je malo skregano z logiko. Verjetno bom zamenjala tudi avtošolo - Blisk se mi je sicer na začetku zdel dobra ideja, vendar zadnje čase slišim vse več zgodb o ljudeh, ki pri njih delajo tretjič, četrtič in še kar ne nardijo - ali pa jih sploh ne spustijo na glavno, kar, se bojim, se zna zgodit tudi meni. Zato vas res lepo prosim, da se mi oglasite tiste, ki ste izpit naredile (relativno) pred kratkim in ble s svojo avtošolo in inštruktorjem zadovoljne. Zaželena njihova imena (lahko tudi na pvt), lahko tudi opišete, kakšen je bil program. Sama se namreč vozim ves čas po enih in istih cestah, nisem še bila na Viču, ne na Rudniku, pa slišim, da je glavna velikokrat tam

Dobrodošle tudi tiste s kakršnimi koli izkušnjami iz Bliska, da vidim, če so govorice res resnične ali imam samo jaz takšno smolo

Lp!