tole bomo premaknili pod glasba in zabava....da se še tam kaj dogaja

mi smo zmeraj praznovali rojstne dneve, v OŠ je bla to manjša žurka za sošolce in prijatelje, s torto in vsem pri nas doma. v srednji smo šli ven kaj popit in bluzit po mestu. enkrat so mi celo priredili surprise party z lovom na zaklad oz. darilo.
odkar sem na faksu praznujem s frendi, pri sebi doma. ob kakih enih navadno spokamo v kakega izmed ljubljanskih klubov, da ne najedamo sosedom celo noč. obseg žurke je odvisen od razpoložljivega časa. vedno več jemo na teh žurkah. hrana je zdej že izključno v obliki kanapejev in drugega finger fooda, smokijem in čipsom je v celoti odklenkalo. lansko leto sva praznovala skupaj z dečkom in smo meli epic rojstnodnevno zabavo pri nas doma. bilo nas je cca. 30, ne vem kam smo se sploh vsi dali. križ je, če ma vsak prijatelj že svojega življenjskega partnerja, se hitro nabere. ful smo jedli, ful smo pili in šli pol plesat. zmeraj mam srečo, da pride na moj RD en besen Dj v ljubljano.
letos sm praznovala še s tremi prijatelji oz. dečkom. najeli smo plac, kupli ogromne količine alkohola, nardili slane in sladke prigrizke in meli rojstnodnevni party o katerem se še zdej govori. žurka je trajala pozno v naslednji dan, plesali smo ful, moja delovna miza je postala cube, ozvočenje je blo super, DJev za 12 ur neprekinjene muzike. skratka, žur kot se šika. še 3 dni sem se spravljala k sebi.