Jaz sem se parkrat peljala, tudi enkrat ponoči, pa mi je bilo kul. Takrat je bil kupe, ki je bil prazen in sem lahko fajn spala. Čez dan (štarta zjutraj iz Lj) je pa bila tista poceni Munchen Special varianta, ampak še vedno udobno. Imajo vtičnice (2 ali 3 na 6 sedežev), tako da si lahko prineseš računalnik in gledaš filme ali karkoli pač. Drugače pa knjiga

Glede na to, da sprašuješ za letališče (in dvomim, da se boš za krajše lete po EU skor 7 ur v MUC vozila), bo itak polet manj udoben, verjemi
Z glavne železniške (ali ene prej) greš lahko na letališče s podzemno/nadzemnim vlakom, linija S8 in S2, če se ne motim. Obe imata končno postajo Airport, tako da ne moreš zgrešit. Vozi cca pol ure-45 minut, odvisno od linije. Moraš pa iti dol po stopnicah od perona, kamor bo prispel tvoj vlak iz Lj. Vse lepo označeno, če nisi jaz, se težko izgubiš
Stane pa malo pod 10€ v eno smer in karto kupiš na enem od avtomatov na podzemni. Pazi, da izbereš pravo cono, saj ne da kdo preverja karte, ampak vseeno... Baje vozi tudi avtobus, ki je nekaj cenejši, ampak sama sem vedno vzela vlak.
EDIT: aja, vidim, da sprašuješ obratno. Od letališke stavbe greš dol po nekih stopnicah, imaš vse s tablami označeno že od terminala. Greš na enega izmed dveh podzemnih linij, ki vozita tja (kot rečeno, vseeno katero, obe vozita so gl. železniške) in greš dol na Hauptbahnhof. Potem pa vse obratno kot sem napisala zgoraj.