Helja cosmopolitančki, po dolgotrajnem prebiranju tega foruma sem tudi jaz naletela na težavo

In sicer, s fantom sva skupaj malo več kot 4 mesece, obadva imava 21 let. Zelo sva se poštekala, lepo nama je kadar sva drug z drugim, vendar pa si fant zame ne vzame toliko časa, kot bi ga jaz želela, pa tudi nič posebnega ne počneva skupaj ( npr. izleti, športanje, predstave...). Videvava se le 1x-2x tedensko. Tako je že vse od začetka. Fant sicer hodi v službo, na fax, prav tako jaz, le da tedensko malo manj delam, on 3x tedensko trenira tudi košarko. za sabo imam le eno daljšo zvezo in nekaj bežnih druženj,sem pa od vseh navajena, da so bili fantje tisti, ki so želeli čimveč časa preživet z mano, vsaj 4x na teden, želeli so da za vikende hodimo na izlete, na pohode ipd. Zato sem v sedanji zvezi grozno zmedena, ker ne vem koliko je fantu sploh do mene glede na to da se videvava le 1x-2x na teden, je bil pa sicer on glavni pobudnik za najino zvezo. Zanima me, koliko se vi dobivate s svojimi partnerji in predvsem koliko pričakujete da bi se dobivali, tudi če ne gre. Sem jaz čudna, ker se mi zdi za neko zdravo zvezo normalno videvat 3-4x na teden?

Sploh na začetku ko si najbolj zagret, ne upam si pomisliti kaj naj bi bilo kasneje.
Fant tudi nikamor noče, na skupno športanje, prireditve, pohode; se pa sicer ko sva skupaj imava zelo lepo, imam občutek da je ljubeč in da mu je lepo z mano. Res sem zmedena zato bi rada še kakšno mnenje, izkušnjo ali nasvet, saj veste bolj objektivno in mogoče od nekoga ki ima za sabo že več izkušenj.
najlepša hvala, pozdravček