Zanimivo, jaz sem pa bila s Tunizijo izredno zadovoljna (sicer proti pričakovanjem). Pred odhodom sem pričakovala hotel nižje kategorije, navkljub 4*, saj nisem hotela biti preveč razočarana. Je pa treba omeniti, da sem bila na celini v mestu Hammamet, kjer so tudi po pripovedovanju drugih, ki so tam letovali, lepše plaže kot na Djerbi. Tam je baje več umazanije in vsega, so mi do zdaj povedali že sorodniki in znanci, ki so bili tam, poleg tega vedno prečekiram hotel na tripadvisorju ali holidaychecku.
Jaz sem bila sicer že pred leti, in sicer v hotelu
Riu Park El Kebir 4* in so nama vsi s sestro govorili, da mora imeti hotel obvezno 5*. No, ko sva prispeli tja, sva dobili super sobo (pa nisva potovali tja z avstrijsko ali nemško TA), nad plažo sva bili navdušeni, pa tudi vse ostalo je bilo nad pričakovanji.

Lahko rečem samo, da ko vidim še kaj sveta, se nekega dne definitivno vrnem tja. Meni je pač najpomembnejši faktor čista plaža in morje. Slednje zna biti sicer umazano od neurja, ampak do tega itak pride povsod občasno. Drugače je pa bilo zelo čisto morje. Sama namreč ne hodim na morje zato, da bo samo hotel super in se bom kopala na bazenu, kot opažam pri večini turistih.
Tako da, Djerba NE, Hammamet DA!