torej...poleti sm spoznala fanta, ki mi je bil všeč, pa jaz njemu, ampak nikol nisva nič mela, ker je on hotu da bi jaz prespala pr njem, jaz pa nisem hotla, da bi bla "one night girl". Pa ko bi se naj dobila na kavi, je odpovedal, oz. jaz sm pršla, pa sm ga klicala kje je, pa je reku, da ja zajebu, kr je pozabu. No, pol se pa nisva en čas nič pogovarjala, poletja je blo konc, no in pol me je enkrat vidu in mi spet pisal da mu je žal, pa da bi rad popravu napake..pa sm mu dala še eno šanso, ampak pol je pa spet začel s tistim svojim načrtom, da bi prespala pr njemu...pa sma se nekaj skregala pa to in se pol spet nisva pogovarjala nič, pol mi je pa enkrat spet pisal, pa sem mu povedla pač zakaj se sploh opravičuje če je itak vedno isto, pa ni nič odpisal. No, včeraj sva se pa spet srečala. Men je on zlo zlo zlo všeč, ampak vem, da ni prihodnosti z njim, ker verjetn mu tud jaz več nism všeč, pa nevem če se bo kdaj zresnu, al bo kr tak za vedno, ampak sama sebe si ne morm predstavlat z nobenim drugim, kot z njim. Nevem kaj naj nardim, ko sm ga vidla, sem ga hotla objet, pa ful mi je blo hudo