kako naj pristopim? prosim pomoč...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
hpcompaq
Sramežljivka
Sramežljivka

kako naj pristopim? prosim pomoč...

Neprebrana objava Napisal/-a hpcompaq »

všeč mi je fant, ki se mu vidi da ni imel s puncami še nikakršnega opravka. dobila sem občutek da sem mu všeč ker ko grem mimo, ruka svojega sošolca in se mu nasmiha in polno drugih čudnih reči sem opazila. drugače ne flirta in niti si ne upa pogledat- je zeloooo sramežljiv.

zato vas prosim če mi date nekaj čimbolj neočitnih nasvetov, da ga ne prestrašim, ker je res zeloooo sramežljiv. direktnost tukaj žal odpade...

hvala vsen že vnaprej!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Lucky boy. :D

Ja mogla se boš nekak začet pogovarjat pa je lahko najbol sramežljiv fant na svetu. Če se pa ne bo mogo pogovarjat s tabo pol pa niti ni tolko sramežljiv kot je nesocialen.

Probaj izkoristit kako priložnost za začet bilokak pogovor pa se potem trudi razvit debato. To je to.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a elektrobum »

Kar si omenila zgoraj v prvem delu, so zgolj tvoje domneve - kaj pa ti veš kak način lajfa ima: navede, vzgoja, čustva, itd...tk da na oko je težko prepoznati osebo oz. edino če se ti ne "vserje". Glih tak kot bi poker igral, ali veš preko mimike obraza in reagiranja za mizo kakšne karte ime ;) ;)

Najlažje je prepoznavati osebo z pogovorom z barvitimi srečanji sem ter tja.
Kako pa ustvariti začetni stik : pa naredi nekaj domišljija ; usoda ; naključje ; skupni kolegi in seveda dober jezik govorjenja ki pušča za sabo še po novem srečanju in spoznanstvu...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
Sanja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Vprašanjce...

Neprebrana objava Napisal/-a Sanja89 »

Se opravičujem, ker sem malo offtopic...

Mene pa zanima tole... Tip se je 2 tedna nazaj razšel s punco, s katero je bil 2 meseca. Dal mi je vedeti, da si drugače želi biti z mano, da sem mu zelo všeč, ampak da bi rad šel počasi, ker še ni prebolel bivše... Ne glede na to, da mi je tudi 2x že dal lupčka, želi on še vedno malo počakati... Vem, da moram spoštovati njegovo odločitev... Ampak bi me pa vseeno zanimalo, če ima kdo kakšen dober nasvet, kako bi lahko pospešila ta proces prebolevanja :P Da bi čim bolj pripomogla k temu, da bi čim prej videl v meni punco, s katero si želi biti... :)

Anyone? :)
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

Mislim, da za dva meseca ravno nekaj dolgega prebolevanja ne potrebuje, ampak to je zopet stvar posameznika.

Če pravi, da bi rad šel počasi, te pa naj gre. Ti mu edino lahko otežiš to. Če si dovolj samozavestna, lahko poskusiš z izzivalnejšim oblačilom (ampak ne v tem smislu, da boš zgledala kot ku*bica)... Večkrat se dobita zvečer (sama sem skos ugotavljala, da imajo moški zvečer, ob kakem dobrem pivu/koktejlu, več poguma glede osvajanja, kot podnevi)... Lahko ga izzivaš v smislu, da ko te bo hotel naslednjič poljubit na ustnice, da se mu umakneš in mu nastaviš lice ter mu odgovoriš: ''A ne greva počasi?'' + izzivalni nasmeh ... Večkrat ga preseneti s stvarmi, za katere veš, da so mu všeč ... pač, poslušaj, kaj ima rad in kaj ne ter ukrepaj v skladu s tem :)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Odgovori