Sem nov na tem forumu in sem se pred kratkim pridružil, zato se opravičujem, če naslov ali tema mogoče nista primerna.
Najprej želim povedati, da sem veliko tem prebral na forumu o problemih v zvezah itd... Nisem pa prišel do nekega zaključka oz., da bi bilo nekako povezano z mojo težavo. Prosil bi za kakeršen koli Vaš nasvet iz ženske strani in kot tudi sem zasledil tudi moškega dela. Star sem 24 let, končujem faks in se s tem tudi zaposliti.
Moja zgodba:
Že v srednji šoli natanko v 2. letniku sem se zagledal v punco, ki je bila tudi moja sošolka. Pač pride čas, ko se zagledaš v neko osebo in ti postane zelo všeč. Nakar se je nakoncu izkazalo, da sva se oba zagledala v drug, drugega vendar sva si rekla,da ne bova to razkrivala pred razredom in da bo najina ljubezen(všečnost) skrita in nisva počela veliko teh poljubljanj itd... Vse je blo lepo občasno sva se tudi pogovarjala itd...
Ko je prišel plesni za maturanca v četrtem letniku je ona kar rekla med plesom, da najbolje, da midva končama. Jaz sem bil pač šokiran in mi je bilo resnično nerodno potem tudi plesat, ampak sem pojedel to in tudi odplesal vse kot je treba. Bilo je težko, ker ženska je zelo vredu, korektna, prijazna tudi izobražena... o tem nekoliko kasneje še.
2. leti se nisva nič slišala ne pogovarjala, osebne zamere nisem gojil do nje, saj se mi ne zdi prav, da pač človeka sovražiš ni pa mi bilo pač prijetno. Pozabil sem jo, zbrisal tudi telefonsko številko... Nakar mi ona po 2. letih spet pošlje sporočilo, da če bi spet poskusila z srečanjem itd...
To je bilo konec 1.letnika faksa. Rekel sem si vredu bom poskusil še enkrat in to nekoliko bolj zares.
V glavnem sedaj pa imam problem 5.let se že trudim/va, da bi stvar končno prerasla v nekaj več in to sem ji že želel večkrat pokazati, kot je tudi ona že rekla. Sva se dotikala drug drugega poljubljala itd... V teh 5. letih sem se trudil peljal v kino, povabil na večerjo(zmenek), dal tudi darilca, ki ji nekaj pomenijo, bila sva recimo na morju prvič skupaj in seznam bi lahko še našteval. V zameno ne vem, sem dobil kaj, vendar meni je bilo dovolj že, da se je nasmehnila in da je pokazala, da ji je res všeč. Probam v glavnem, da ji je prijetno in, da je srečna, ker če je ona sem tudi jaz

Sliši se lepo in prav ampak problem je sedaj naslenji.
V najinem odnosu do sedaj ni bilo nobenega spolnega odnosa, poljubljanja je bilo malo( preštej na prste) kot tudi, ko želim jaz osebno nanesti pogovor na naju, me mrko pogleda in gleda drugam, kot da nima nobenega spoštovanja do mene. Ko recimo želim, da bi preživela več časa skupaj predvsem zadnje čase mi reče, da nima časa, da je preveč zaposlena s faksom, da se mora obadati z erazmusi z njimi preživi po cele dneve, gledajo filme... recimo enkrat sem predlagal(že tudi večkrat), če se malo sprehodiva in mi je odgovorila, da se ji ne da, da je utrujena. Z kolegico pa je zadnjič recimo takoj šla...(eden od primerov). Ker smo moški baje nerazumevajoči in ne znamo prisluhniti pač jo poskušam razumet. Ko recimo želim, da bi prišlo do fizičnega kontakta preprosto ne želi, jaz pa tudi ne želim nekaj izsilit, nenazadnje jo imam rad in jo spoštujem.
Stara je 24 let, končuje magisterij in oba nisva imela pred tem nobene zveze.
Napisal bi še marsikaj ampak bi bilo že res predolgo:). Se opravičujem in zahvaljujem za vašo pomoč! Če ni marsikaj še jasno zveseljem še dopišem in bi res želel, da mi pomagate, ker enostavne več ne vem ali jaz delam kaj narobe ali ona, ali naj se še trudim naprej in upam, da bo enkrat svoja čustva izpovedala? Hvala