sem 19 let stara punca (kmalu 20), in imam eno tezavo, ki se mi vcasih zdi ogromna, vasih brezvezna, zato sem se odlocla, da uprasam vas ostale punce kaj si mislte o tem.
Torej, sem v 2. letniku biokemije na univerzi v Veliki Britaniji, tam studiram redno, program traja 3 leta (dodiplomski), potem pa me verjetno caka se enoletni magisterij. Druga stvar pa je, da mam fanta. Poznava se ze doug, ze 5 let, ampak skupi sva od tega poletja, torej dobre 4 mesce. Prej sm mela ene par zvez, ampak sm se vseh fantov hitr (po prbl 2 mescih) navelicala, nikol nism obcutla ksnih globjih custev...do sedanjega fanta. Totalno drugac, sele zdej razumm kaj je prava ljubezn in dejansko sva oba resna in sva se tut o prihodnosti pogovarjala...skratka, za naju oba je to- to.
Tezava je v tem, da se dost ne vidva [6 mescev na leto sm doma-4 mesece poleti, cel december, cel april---angleski sistem pocitnc mi je velik bol vsec od slovenskega

In zdej sm v OGROMNEM precepu. Sicr se bom prjavla tut za Krkino in Lekovo prakso, ampak ce ne dobim tam, ampak kje drugje...kaj bom? Ze tko se med letom nic ne vidva, potem mi bo slo pa se celo poletje u ksnem dezevnem in mrzlem angleskem mestu

Fant tut studira, in sicer strojno [1. letnik padu

Kako ve gledate na to? Pozna katero kaksno podbno zgodbo?
Ze vnaprej se vam zahvaljujem za vse odgovore