Boleče prsi
Boleče prsi
puce, a katero močno bolijo prsi pred menstruacijo?
mene me zeloo bolijo, potem zvečer preneha boleti, zjutraj pa skozi dan pa spet.
kako ublažite bolečino??
mene me zeloo bolijo, potem zvečer preneha boleti, zjutraj pa skozi dan pa spet.
kako ublažite bolečino??
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Mene začnejo prsi bolet približno dva tedna, včasih tudi več, pred menstruacijo in bližje ko je, bolj boli
, in to tako močno, da se jih dotaknit ne smem, tud ko se umivam, moram bit nežna, brez modrčka tako ali tako nikoli nisem, ko pa ga dam zvečer dol, ga moram pa dati počasi, drugače še bolj zaboli. Kakšna hoja po stopnicah in mogoče kakšne športne aktivnosti pa vse skupaj v trenutku, ko se pač to dogaja, še poslabšajo.
Zelo neprijetna zadeva, fajn boli, in tudi ne vem, če se da kaj narediti proti temu, mislim da ne.

Zelo neprijetna zadeva, fajn boli, in tudi ne vem, če se da kaj narediti proti temu, mislim da ne.

Snow flake napisal/-a:Mene začnejo prsi bolet približno dva tedna, včasih tudi več, pred menstruacijo in bližje ko je, bolj boli, in to tako močno, da se jih dotaknit ne smem, tud ko se umivam, moram bit nežna, brez modrčka tako ali tako nikoli nisem, ko pa ga dam zvečer dol, ga moram pa dati počasi, drugače še bolj zaboli. Kakšna hoja po stopnicah in mogoče kakšne športne aktivnosti pa vse skupaj v trenutku, ko se pač to dogaja, še poslabšajo.
popolnoma enako je pri meni

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
-
- Sramežljivka
- Kraj: povsod malo...
aha, tudi js imam te probleme... sem vprašala svojo ginekologinjo, kaj se da naredit, pa ni najbolj vedela... modrček z dobro oporo malo pomaga (samo niti slučajno pretesen, to zadevo samo še poslabša), par kolegicam s tem problemom se je stanje izboljšalo z jemanjem kontracepcijskih tablet...
neke vsesplošne rešitve problema pa žal ni...
neke vsesplošne rešitve problema pa žal ni...

...if it hurts, it's probably worth it...
-
- Sramežljivka
Ko sem koncala z jemanjem tabletk so me (leto dni) ene 2 tedna pred menstruacijo NENORMALNO bolele prsi, nisem mogla spati na trbuhu, niti boku, nisem se smela nasloniti, nic. Prav bolelo je.
Zdaj pa se mi je (zgleda) uravnalo, ker me vec ne bolijo oz. ravno toliko, da cutim, da pride M
Pri meni se je slo zgolj za ponorele hormone oz. pucanje od tabletk.
Zdaj pa se mi je (zgleda) uravnalo, ker me vec ne bolijo oz. ravno toliko, da cutim, da pride M

Pri meni se je slo zgolj za ponorele hormone oz. pucanje od tabletk.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Mene tud ful bolijo prsi pred menstruacijo
ravno zdele me tko bolijo. Pa ni vedno pred vsako menstruacijo tko zlo boleče, sam zdej me tud psiha daje, tko da vem, da bo menstra močna
Drugač pa jst že skoraj 4 leta jemljem tabletke, pa me prsi kljub temu bolijo
Ne vem če tabletke kej pomagajo. Men pomaga samo misel, da sem lahko vesela, da me prsi bolijo