torej, imel sem že nekaj neprijetnih izkušenj z nekaterimi ženskami, ki jih sedaj ne bi tu opisoval, ker niti niso toliko relevantne. V glavnem, na koncu so mi kolegi rekli, da je šlo mogoče za ego trip. Pač, da se je ženska delala, kot da jo zanimam, pol se pa ni blo pozneje nič iz tega, ker naj bi to delala samo zato, da bi si "nabildala" ego oz. si pač dvignila samozavest (pač spogledovanje ali še kaj več, pa ni preraslo v nič resnega). V bistvu niti ni važno, kaj je v teh konkretnih primerih bilo, ker pač ne morem brati misli in so možne različne razlage za te situacije.
Zanima me bolj, če to ženske res delajo oz. kako pogosto je to. Npr., da se z nekom spogledujete, samo da vidite, kakšen bo odziv oz. da dobite neko potrditev. Recimo, če je neka ženska nesamozavestna, pa si daje kake slike na fejsbuk, pol pa čaka na lajke oz. pozitivne komentarje. Torej, a se to pojavlja tudi v kakih bolj socialnih situacijah oz. kako pogosto je to in pri kakih tipih žensk je to.
Lahko pa tudi poveste, če mate kake take izkušnje z moškimi.

(pa naj ne bo tema o mojih izkušnjah in da na kake ženske naletim, ker pravim, da ne morem vedeti, če je res šlo za to, tako so mi pač rekli, da bi blo možno)