Pogrešane osebe
Pogrešane osebe
Vse več opažam da v Sloveniji izginjajo ljudje.Kam gredo?Kaj je njihov namen? Ali menite da so zares ušli ali pa so ugrabljeni?Včasih se zares sprašujem kje so in kaj je njihov vzrok in kakšne bi bile reakcije domačih in nasloh medijev če se kar naenkrat pojavijo po nekaj letih doma.Sem bila prej na spletni strani teh ljudi in nekaterih ni že skoraj 10 let.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
mene bolj zanima zakaj noben nima pojma če v sloveniji kdo izgine in zakaj je cel direndaj po medijih če kak britanec izgine.
ja, eni se kje ponesrečijo ali naredijo samomor in se jih ne najde, eni imajo vsega dovolj in kar grejo nekam, kakšni so umorjeni in so trupla dobro skrita, eni so ugrabljeni, itd..
povečini se pa kmal pojavijo in se prijava zbriše.
ja, eni se kje ponesrečijo ali naredijo samomor in se jih ne najde, eni imajo vsega dovolj in kar grejo nekam, kakšni so umorjeni in so trupla dobro skrita, eni so ugrabljeni, itd..
povečini se pa kmal pojavijo in se prijava zbriše.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 13. Nov. 2012 22:19, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci 

-
- Cosmopsiho
^^Brezvezen patriotizem much?
Tudi jaz pogosto videvam te članke o osebah, ki "izginejo". Verjamem, da nekateri ljudje preprosto želijo začeti na novo, brez nikogar, sami..In to razumem. Razumem tudi to, da najverjetneje odnosi v družini in z bližnjimi niso ravno bleščeči, če se je oseba pripravljena kar tako ločiti od vseh in se sploh ne poslovit.
Druga opcija pa so žal nesrečni scenariji, kjer ....mjah, od ugrabitev do umorov in ostalega.
Tudi jaz pogosto videvam te članke o osebah, ki "izginejo". Verjamem, da nekateri ljudje preprosto želijo začeti na novo, brez nikogar, sami..In to razumem. Razumem tudi to, da najverjetneje odnosi v družini in z bližnjimi niso ravno bleščeči, če se je oseba pripravljena kar tako ločiti od vseh in se sploh ne poslovit.
Druga opcija pa so žal nesrečni scenariji, kjer ....mjah, od ugrabitev do umorov in ostalega.
It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho