Naši glasbeni izdelki

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Odgovori
ISwearSheWas18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Naši glasbeni izdelki

Neprebrana objava Napisal/-a ISwearSheWas18 »

Lep pozdrav vsem! :)
Zanima me, če je kdo pripravljen deliti svoje glasbene izkušnje/svoja avtorska dela, coverje ipd. Tako bi si lahko izmenjali mnenje, kaj popraviti, nadgraditi, slišali kakšno pohvalo, da bi še z večjim zagonom lahko ustvarjali naprej. (čeprav je največje zadovoljstvo odvisno predvsem od tega, če si sam zadovoljen z izdelkom..!)

Predlagam vam mojo oz. našo verzijo: Cinema(cover)

http://www.youtube.com/watch?v=VtdaKxcW0Q4&feature=plcp

Podajte, sharajte še svoje izdelke, take teme še nisem zasledil in bi bilo zanimivo videti kaj ustvarja mladina oz. mladina po srcu-saj sploh ni važno! :)

Spremenila sem naslov teme in jo prestavila v sklop Glasba, ideja mi je všeč!
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ok, prvo- preeedooooolllg nadleeežeeen uvooood, why would you doo that!? :D čakat eno minuto in pol na komad je pointless.. Drugače pa lušten izdelek, kvalitetno izdelan. Lušni pobje. Dala bi mezinček, da bi un "drop the bass" follow up bil z električno kitaro ne pa akustik heh, vokalist ma mal težave s slovenskim izgovarjanjem angleških besed, kar je micn nadležno, drugače pa zelo fajn odpet refren(ki bi se lahko ponovil večkrat? pri elektronki je razumljivo, da ni center pozornosti na vokalistu, v bandu pa bi le moral mal več odpet on in ne akustik kitara). Overall, soliden izdelek!
It was forever..but it didnt last long..
Odgovori