Jaz imam spet en problem namreč sem se preselila iz Kranja v Novo Gorico in so stroški povsem na fantu in to me resno moti zanima a me še nekaj sem spremenila stalno prebivališče in,ker finančno nisem zmožna trenutno pa me zanima če mi lahko kako svetujete imam določene sanje k žal trenutno sploh niso možne eno leto sem se ukvarjala z preučevanjem pasme določene pasme psa in bi rada odprla psarno,trenutno mi poteče status

študentski in se odpravim drugi mesec na borzo pa me zanima glede mnenja fant nenehno dela in če bi šla delati se bi zelo malo videla

ampak imam določene sanje k mi pomenijo več kot vsaka stvar odpreti psarno,vzrejati pa me zanima kaj mi svetujete kako bi začela rabim moje življenje nekako spraviti na zeleno vejo in na vsak način bi rada te sanje izpolnila sem se pozanimala če odpiraš vzrejno psarno,da plačaš registrirano psarno,da ni potrebno odpirati S.P firmo,da ni obdavčeno,rabim nujno pomoč,fant mi stoji ob strani in pravi,da je pripravlen na vse,da se mi to uresniči ampak nisem prepričana v tako trdno zvezo.Torej urediti moram zdravstveno zavarovanje itd.
nekaj časa sem delala preko študentca ampak druge stvari me ne zanimajo kot pa vzreja,mogoče bi mi kdo znal svetovati.
Kako začeti??
Čeprav sem finančno trenutno na dnu in moram najti službo ampak
resnično bi potrebovala mnenje,pomoč,ker je to vse kar me veseli
in karkoli se lotim se naveličam,vem,da so čudne sanje ..vsak ima svoje se mi zdi:)POMOČ?