vpis na višjo šolo
vpis na višjo šolo
Zanima me če se je možno vpisati na višjo šolo, kljub tem , da na fakulteti pavziraš ?
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Redno ne bo šlo. Zdaj pred kratkim (včeraj?) so se odprle prijave za vpis na višje šole in baje so bila vsa mesta zasedena v 8 minutah. Drugače si se pa vpisal tule preko spletne strani prijavne službe tukaj. Ampak če potem klikneš na obrazec za prijavo, ti napiše točno to: da je vse zasedeno za letos. Ostane ti verjetno kak izredni program, ki se ti samo za status zaradi visoke šolnine ne splača ali pa že prej omenjeno izobraževanje za odrasle. S tem imaš status izrednega dijaka, s katerim lahko delaš preko študentske napotnice do 26. leta, do takrat ti tudi ni treba plačevati zdravstvenega zavarovanja. Ampak so lani zaradi teh špekulacij s statusi tudi vpise v izobraževanja za odrasle malo omejili.
Res skrajn cajt da se ukine studentsko delo. Kaj pa ce je kdo dejansko hotu ta faks delat pa zdej ne more?_patchouli_ napisal/-a:Zdaj pred kratkim (včeraj?) so se odprle prijave za vpis na višje šole in baje so bila vsa mesta zasedena v 8 minutah.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
- Cosmopsiho
floribunda napisal/-a:js sm se lani vpisaovala v višjo šolo v 2. roku in niti en človek ni bil tam, ker bi si dejansko želel delat faks.
Tudi v prvem roku je kar podobno... Ko sem se šla jaz lani vpisovat, nas je bila nekje polovica samo zaradi statusa... V drugem roku pa verjamem, da so v večini samo taki.