Zdravo!
ja ubistvu niti ne vem kje naj začnem... Imam fanta egipčana.. Vse skupaj se je začelo 3mesece nazaj..S kolegiin druzino se odpravimo na dopust v egipt,jaz čisto navdušena o egipt super dopust mogoče še kak fajn fant pa bo

...In res ko sem ga spoznala ...ja zmešal mi je glavo.. Ni in ni se hotel odstraniti od mene vsak večer me je vabil ven,mi govoril da sem lepa,imam lep nasmeh...yea right!

..Vse je bilo lepo in prav,zelo dobro se je razumel z moji starši,kolegi...z mano je ravnal kot s kraljico..Celo tako daleč je prišlo da sva se zaročila..Govoril mi je da ko pride on k meni v slovenijo ali jaz k njemu v egipt,da se poročiva,da je povedal njegovi materi zame,njegovi celi druzini ter da so vsi navduseni nad mano..Ampak...Vsega lepega je enkrat konec,vsaka pravljica se konca...Ko sem prišla nazaj domov..je bilo nekaj časa v redu,sva se dopisovala preko skypa,fbja telefona vse ok..Res...Lahko bi rekli da sem bila najsrečnejša punca..Čas je mineval,spreminjal se je tudi on..vse kar sem rekla je bilo narobe ampak zakaj? Ko je videl da sem dodala kakega fanta iz egipta na fb ali ga spoznala totalno znori...
Sedaj res ne vem kaj naj naredim...?? Nič ne smem narediti, non stop me preverja,kje kako kaj.. Ne vem res ga imam najraje ampak tako ne more it naprej,sami prepiri... ja saj nekaj malega vem o muslimanih ampak vem niso vsi enaki...Lahko prosim kak nasvet.?